970. Ніколи раніше їхня віра не піддавалась таким випробуванням

Четвер, 14 листопада 2013 р. Божого, 12:00

Моя ніжно улюблена дочко, Боже Світло освітлює усіх Його дітей, які знаходяться у єдності зі Мною, Ісусом Христом, у цей час. Всі християни світу, які живуть за Моїм Словом, споживають Моє Тіло і п’ють Мою Кров, будуть переживати духовні страждання як ніхто інший через свою віру в Мене. Я маю на увазі всіх християн, які живуть Правдою, поводяться так, як Я їх навчив і які дослівно дотримуються Мого Вчення.

Усі вони, в тому числі й ті, які ніколи не чули про ці Мої Послання для світу, скоро зрозуміють, що означає жити в Мені і зі Мною. Ніколи раніше їхня віра не піддавалась таким випробуванням і, на жаль, багато хто не зможе витримати тиску, з яким вони матимуть справу, через ненависть, проявлену до них. Вони будуть робити все можливе, щоб залишитися вірними Святому Євангелію, але поступаючи так, вони накличуть на себе страшну ненависть і будуть прозвані брехунами. Вже невдовзі всі християни, які відкрито проголошуватимуть Моє Слово, будуть звинувачені в тому, що вони є хуліганами від правих сил, в той час як справжніми злочинцями будуть ті, які їх у цьому звинувачують.

Я закликаю усіх вас зберігати мовчання і ніколи не відповідати хуліганам, які будуть намагатися зруйнувати вашу віру і любов до Мене. Ті, які будуть плюватися отрутою і кричати на вас, потребують ваших молитов і прощення. Молячись за такі душі, ви знищите вплив сатани і йому буде важко вилити свій гнів на вас.

Моліться, моліться, моліться за всіх тих, які будуть використані як пішаки у запеклій битві, щоб зруйнувати Мою Церкву на землі. Будь-ласка, відмовляйте цю Молитву Хрестового Походу, щоб витримати релігійне переслідування.

Молитва Хрестового походу [126]

Щоб витримати релігійне переслідування

Дорогий Ісусе, допоможи мені витримати будь-яке переслідування в Твоє Святе Ім’я.

Допоможи тим, які впали в оману, вважаючи, що вони свідчать про Твоє Діло.

Відкрий очі всім тим, які можуть бути спокушені знищити інших через злі вчинки, дії або жести.

Захисти мене від ворогів Бога, які піднімуться, щоб випробувати і змусити замовкнути Твоє Слово, і які намагатимуться прогнати Тебе.

Допоможи мені пробачити тих, які зрадили Тебе і дай мені Благодать залишатися непохитним у моїй любові до Тебе.

Допоможи мені жити Істиною, якої Ти навчив нас і залишатися під Твоїм Захистом навіки. Амінь.

Ідіть, усі ви, які справді любите Мене і дотримуйтесь усього, чого Я вас навчив. Любіть один одного, як Я вам говорив. Ніколи не виявляйте ненависті до інших. Натомість моліться за тих, які переслідують вас. Виявляйте любов, коли до вас виявляють ненависть, тому що вона буде вашою зброєю проти сили зла.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.