Актуальні події в світі

 Є багато тих, хто не чув про зміни у Святій Месі, тому що вони вводяться тихо, без розголосу, щоб якомога менше людей усвідомило, що через 50 років після введення нової форми Меси ми позбавлені справжньої Меси. В Італії новий Месал  буде  обов’язковим  з Великодня 2021 року. В інших країнах, в багатьох храмах вже ввели. Змінено лише одне, але важливе слово у формулі вина, виголошене священиком під час Меси (Кров Ісуса Христа, яка «буде пролита для багатьох»).

Замість слівс«за багатьох» було введено «за всіх», тобто інакше, ніж Святому Письмі (пор. Мт. 26:28; Мк. 14:24).

Катехизм виданий декретом Тридентського Собору,  за рішенням Святого Папи Пія V, стверджує: “Не без причини не використовувались слова “для всіх”, адже в цьому місці говориться  лише про плоди Муки Господньої, а лише вибраним вона принесла плоди спасіння”.

Ніхто не буде змушений  ввійти до  неба проти його волі. У Книзі Істини  ми читали про це, і що нам не дозволяється брати участь у таких Месах, бо там не буде справжньої Присутності Ісуса.

читати більше про зміни >>

832. Невдовзі в Моїй Церкві буде представлено зміни до процесу Богослужінь

781. Буде введена нова форма Хреста

 

 


Неділя, 20 січня 2013 р. Божого, 17:50


 

«…Невдовзі зірки світитимуть не так яскраво. Незабаром нові, несподівані знамення, які будуть суперечити всьому людському розумінню науки, будуть показані Мною невіруючому світові як початок Мого Втручання. Жодна наукова оцінка не матиме сенсу, коли буде помітно два сонця…»

Ваш люблячий Отець Бог Всевишній

Неділя, 10 листопада 2013 р. Божого, 15:00

 


 

Ваш Ісус

Книга Істини, 30 квітня 2013 р.


“…Їхні злі плани також включають і нову глобальну вакцинацію, яка викличе захворювання по цілому світі і призведе до небаченого досі масштабу страждань. Уникайте такої раптово оголошеної глобальної вакцинації, бо вона вб’є вас...”

Книга Істини, 17 червня 2012