897. Багато з вас, які говорите, що служите Мені, не гідні піднятися і заявити про себе, що ви є Божими слугами

Субота, 31 серпня 2013 р. Божого, 21:45

Моя ніжно улюблена дочко, нещодавно Я сказав вам, щоб ви садили насіння, щоб могти прогодувати себе і ваші сім’ї під час переслідування. Я кажу це не просто так. Ви повинні посадити хоч би декілька насінин – чистих насінин, які не були модифіковані втручанням людини. Потім Я помножу ці плоди, які вони принесуть і коли світ переживатиме сильний голод, у всіх буде достатньо їжі. Ті дні недалеко і вони надійдуть з ряду причин.

Врожаї будуть забруднені через втручання жадібних фермерів. В результаті врожаї будуть непридатними для споживання. Коли виникне війна, то небагато людей будуть мати можливість обробляти землю. Потім буде вогонь, який виллється на чотири кінці землі і все стане безплідним. Ці жахливі випробування будуть викликані поширенням зла, проте багато людей виживуть, якщо вони довірятимуть Мені. Ви повинні підготуватися, наче війна наближалася б вже зараз і доступ до їжі був обмежений. Майте достатньо води, тому що все, що ви збережете, буде Мною помножено.

Будь ласка, не вірте в те, що Я прошу вас покинути свої домівки, бо в цьому немає необхідності. Все, що потрібно, це невелика підготовка, де ви запропонуєте допомогу один одному. Моя Дорогоцінна Кров покриє усіх тих, які вірять в Моє Попередження для людства, бо час відкриття Третьої Печаті наступить після часу війни.

Так багато людей знехтують Словом Божим, яке міститься в Книзі Одкровення. Так багато лідерів і висвячених слуг у Моїх церквах не реагують на Мого пророка, так само, як вони це зробили перед потопом.

Я звертаюся зараз до Моїх висвячених слуг. Кому ви вірите? Мені, вашому Ісусові, чи безладній мові тих, які стверджують, що є експертами у богослов’ї, але які не знають Правди? Пробудіться. Печаті відкриваються. Вашим обов’язком є допомогти Мені рятувати душі, але ви не залишилися уважними на звук Мого Заклику. Я сказав вам, що прийду, як злодій вночі. Коли цей день настане, тоді буде занадто пізно для душ, які не підготувалися.

Час на сурми, щоб просурмити свої вироки, настане швидко, як тільки Печаті будуть відкритими. Що ж тоді? Чи прокинетеся ви на тому етапі і підете за Мною, чи втратите для Мене багато душ, поки будете вагатись, очікуючи, щоб інші проклали вам шлях?

Я повинен нагадати вам, що ваша роль полягає у порятунку душ. Від вас очікується, що в служінні Мені ви будете робити це протягом цілого свого життя, а не догоджати гордості та егоїзму тих, які намагаються перекрутити Моє Вчення. Багато з вас у Моїх церквах не розуміють значення Мого Нового Раю і не нагадують Божим дітям про Мою Обітницю. Ви повинні нагадувати їм Правду – про час перед Останнім Днем.

Так багато з вас, хоч і добрих, милих, люблячих і зі щирою прихильністю до Моєї Церкви на землі забули про Моє Друге Пришестя. Як ви думаєте, чому так є і чого ви навчилися? Скільки ще потрібно буде пророків, щоб переконати вас, що час вже майже настав?

Коли це ви чули таке, що Бог не посилав Своїх пророків, щоб вони допомогли підготувати Його дітей у боротьбі проти зла, яке заражає людські душі. І що дає вам право припускати, що в Книзі Апокаліпсис [Одкровення] міститься брехня? Ви заперечуєте більшу частину того, що міститься в ній і не обговорюєте її. Чому? Хіба ви не знаєте, що це означає, що ви заперечуєте Слово Боже?

Моя Терпеливість піддана випробуванню. Мій Гнів великий. Ваша вперта відмова прийняти Мій Дар Втручання, щоб підготувати вас, ображає Мене. Переслідуючи тих висвячених слуг, які розпізнали Мене в цих Посланнях, ви відмовляєте іншим у Дарі Спасіння. Ви сліпі і ваше незнання Мого Вчення і Слова Божого, яке міститься в Святій Книзі Мого Отця – Біблії – вражаюче. Ви говорите, що служите Мені, але ви не знаєте Мене і тому не бачите.

Коли ваша віра слабка, ви не можете відкрити Мені своє серце. Якщо б ви відкрили Мені свої серця, тоді ви були б спроможні ясно чути Мене, бо ви були б наповнені Святим Духом. На жаль, багато з вас, які говорите, що служите Мені, не гідні піднятися і заявити про себе, що ви є Божими слугами. Ви соромите Мене і ганьбите Моє Ім’я, коли привселюдно принижуєте вашу паству в Моє Ім’я. Ви порушуєте кожне Боже правило, коли засуджуєте тих, які йдуть слідом за цими Посланнями, бо вам не було дано повноваження цього робити. Ваша любов до себе перевершує вашу любов до Мене, Ісуса Христа, і тому ви більше не гідні служити Мені. Ви занадто горді, щоб стояти перед Моїм Престолом.

Ваш Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.