895. Ви повинні молитися за їхні душі, бо багато продали їх

Четвер, 29 серпня 2013 р. Божого, 23:53

Моя ніжно улюблена дочко, ті з вас, які старанно моляться Мої Молитви Хрестового Походу, знайте, що Я приношу полегшення світові від підступів диявола.

Стародавній змій падає і спотикається, втрачаючи багато сили, коли ви намагаєтеся щодня відмовляти Мої Молитви Хрестового Походу. І хоч часи великих випробувань тривають, ваші молитви перешкоджають багатьом планам, створеним масонськими силами у світі, які розроблені для створення хаосу, щоб контролювати слабких і вразливих. Мені достатньо всього лише однієї Молитви Хрестового Походу, відмовленої від серця, щоб знищити владу зарозумілих політичних лідерів, які позбавлені совісті.

Егоїзм є прокляттям і перешкодою для здатності людства жити в гармонії і мирі. Одержимість особистими амбіціями нічого не приносить, окрім поділу, оскільки людина прагне володіти тим, чого, як вона відчуває, потребує, з метою отримати якомога більше користі.

Ви, які сліпо виконуєте накази тих, що при владних структурах і які скеровують вас до здійснення вчинків, які, як ви знаєте, огидні в Очах Бога, також будете визнані винними, як і ті, які спокушали вас до здійснення таких злодіянь. Чоловіки і жінки, чия влада над іншими зумовлена корупцією та іншими засобами, повинні виконати багато праці, якщо вони хочуть насолоджуватися Моїм Славним Царством.

Я повалю егоїстів і гордих серед вас. Я кину вас на землю, поки ви не станете такими ж скромними, як і ті, яких ви топчете.

Я відітну ті зачерствілі і вперті душі, які не турбуються про потреби інших, а тільки про свої власні. Вони отримають урок – якщо вони не навчаться любити, то не отримають любові. Замість любові вони прагнуть тільки обожнювання. Ті бідні душі, які у будь-якій формі були вивищені у світі понад вами, є жертвами сатани. Замість того, щоб аплодувати їхньому самовихвалянню і приймати їхні ненаситні потреби привселюдного обожнювання, ви повинні молитися за їхні душі, бо багато продали їх.

Багато душ на впливових становищах у світі політики, музики, медіа, шоу-бізнесу і ті, які у високих фінансових сферах, повинні перебувати у ваших серцях, оскільки багато з них стали рабами самих себе і своїх потреб, які служать тільки своїм власним похотям і бажанням. Вони заражають невинних, які наслідують і копіюють їхній спосіб життя, який відділив їх від Бога.

Я, Ісус, засуджую світ фальшивих ідолів, створених тими, які не хочуть нічого, окрім влади, багатства і здатності впливати на інших.

Поширення атеїзму було викликано людиною, яка гордиться своїми власними здібностями. Це було спричинено людським переконанням, що смертна людина через Дар людського інтелекту має всі відповіді на правдивий сенс свого життя на землі.

Молоді душі були втрачені для Мене, оскільки вони обожнюють фальшивих ідолів у вигляді земних благ, моди, музики і світу розваг. Це не означає, що вони не повинні насолоджуватися життям – бо це приносить Мені щастя – але саме їхній брак любові до Мене і до своїх власних тіл засмучує Мене. Вони народилися чистими і досконалими. Їхні тіла є Даром з Небес. Вони осквернюють своє тіло і не соромляться здійснювати непристойні вчинки, щоб притягнути невинні душі до себе. Багато з тих, які мають таку велику владу, продали свої душі за дари, натхненні дияволом. Єдина причина, через яку вони отримали ці дари, полягала в тому, щоб через талант, даний їм Богом, забезпечити задоволення для світу. Але сатана спокусив багатьох і взамін за їхні душі пообіцяв їм славне і блискуче життя в багатстві, лестощах, славі і задоволенні. Отримавши ці дари, вони почали використовувати їх для зараження інших душ. І так це продовжується, поки мільйони інших душ не стануть рабами сатани. Багато душ, які йдуть слідом за фальшивими ідолами, втягуються у наркоманію. У них немає сорому, ні скромності, ні реальної любові один до одного, оскільки кожен з них намагається змагатися за найбільшу увагу.

Так багато часу витрачається на боротьбу за самопрославляння, яка викликана одержимою любов’ю до себе, при чому Бог не відіграє жодної ролі у їхньому житті. Багато з них відкрито відкидають Бога через осквернення Святого Розп’яття – так мало сорому є у них. Знайте, що вони страждали б від страшної долі, якби Я не втрутився. Вони є тільки однією з груп загублених душ, яких Я зберу, а потім забезпечу їх Даром Спасіння завдяки вашим молитвам, Мої улюблені послідовники. Я заберу їх до Мого Притулку завдяки цій особливій молитві.

Молитва Хрестового Походу [117]

За тих, які продали свої душі

Найдорожчий Ісусе, я посвячую ці душі [імена] і всіх тих, які обміняли свої душі за ціну слави.

Визволи їх від зараження.

Відверни їх від погроз ілюмінатів, які пожирають їх.

Дай їм мужність вийти з цього нечестивого рабства без страху.

Візьми їх у Свої Милосердні Обійми і поверни їх до стану Благодаті, щоб вони були гідними постати перед Тобою.

Своєю Божественністю допоможи мені через цю Молитву відірвати від масонства душі, усиновлені сатаною.

Звільни їх від пут, які зв’язують їх і які призводять до страшних тортур в темницях Пекла.

Допоможи їм через страждання вибраних душ, через мої молитви і через Твоє Милосердя опинитись в перших рядах, готових увійти у Ворота Нової Ери Миру – Новий Рай.

Я благаю Тебе звільнити їх з полону. Амінь.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.