890. Цей вогонь буде також скинутий на ворогів землі і тих, які переслідують цих Двох Свідків

Субота, 24 серпня 2013 р. Божого, 23:15

Моя ніжно улюблена дочко, ти і всі ті, які були благословенні Правдою, повинні знати, що гнів сатани проти цієї Місії зростає. Його зухвале втручання призвело до того, що він зараз вже втретє з’явився тобі фізично. Він стогне від болю, бо не може витримати Мого Світла, яке присутнє в тобі. Ти повинна отримати необхідну силу, відмовляючи Святий Розарій, щоб запобігти його нападам на тебе. О, якби душі могли стати свідками того, що Я дозволяю тобі терпіти заради цієї Місії, вони б знепритомніли від шоку.

Ті, які ображають Мене під час Моїх приготувань до порятунку душ, будуть відкинуті в міру посилення боротьби і ще до того, як антихрист буде представлений світові. Коли ви стаєте слухняними і не ставите під сумнів нічого з того, що Я від вас вимагаю, тоді Я зможу врятувати більше з поміж вас і вихопити вас із хватки обману, який поширить у вашому розумі злий дух.

Чи ви не вірите, що Я можу вас захистити? Хіба ви не знаєте, що коли ви приймаєте Благодаті, які Я вам даю, щоб витримати біль відкинення, то вони не матимуть сенсу, якщо душа, яка їх приймає, має застереження або сумніви? Я не можу наповнити вас силою, мужністю і Даром Святого Духа, якщо ви зіщулюєтеся і ховаєтеся. Ви повинні бути відкритими на Мій Заклик, Мою Любов, Мої Дари.

Печаті, що містяться в Книзі Одкровення вже відкриті. Тепер, коли вони відкриті, вогонь боротиметься з вогнем. Оскільки вибухає вогонь ненависті, коли звір готується, вогонь буде вилитий на землю Моїм Отцем. Це буде не тільки духовна війна. Земля буде трястися, розколюватися і вогонь палитиме її, бо Мій Отець накладе кари, щоб затримати дії злої групи.

Могутності Мого Отця треба боятися тим, які ідуть наосліп за брехнею, накиненою світові злим духом. Він відплатить за кожний злий вчинок, здійснений будь-ким з вас – свідомо чи несвідомо – якщо ви віддаєте честь ворогам Бога. Сила, дана Моїм Двом Свідкам – Християнській Церкві і Дому Ізраїля – означатиме, що вогонь виллється з їхніх уст, бо вони будуть поширювати Полум’я Святого Духа. Цей вогонь буде також кинутий на ворогів землі і тих, які переслідують цих Двох Свідків. Не легковажте боротьбою за душі, бо вона буде страшною для тих, які відкидають Слово Боже. Ті, які Його підтримують, будуть захищені, щоб проголошена через них Правда могла бути дана тим, які не мають уявлення про те, що спіткало людство.

Ось чому ви повинні прийняти Мої Благодаті, щоб мати силу, якої потребуєте для боротьби в Моїй Армії, щоб Я міг покласти край гріховності.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.