888. Матір Спасіння: Антихрист в своєму оголошенні заявить, що він є побожним християнином

П’ятниця, 23 серпня 2013 р. Божого, 14:09

Моя дитино, як же будуть страждати християни, оскільки хвороба гріха поглинає світ скрізь, ховаючись за різними масками.

Існує організована спроба, яку готують для того, щоб знищити християнство і вона приймає різні форми. Ви довідаєтесь про це, коли християнам буде відмовлено у праві публічно виявляти свою вірність Богу, в той час як усім іншим віросповіданням, які не від Бога, буде дозволено це робити. Тим іншим віросповіданням буде надана велика підтримка, коли вони проситимуть про справедливість в ім’я своїх громадських прав. Це призведе до ще більшого поширення гріхів, які огидні Моєму Отцю.

Люди будуть змушені прийняти гріх у своїх країнах і для християн протестувати проти цих законів стане злочином. Християн розглядатимуть як жорстоких, правих поглядів і як тих, що втратили зв’язок з правами інших людей. Кожна бажана риса в душі, яка закладена Моїм Отцем, буде використана як прикриття у їхніх зусиллях виправдати зло у ваших країнах.

Коли хвороба тіла захоплює суспільство, вона вбиває багатьох. Але після часу Великої Скорботи і багатьох смертей, решта суспільства стане невразливою до хвороби. Гріх викличе хворобу тіла в багатьох країнах, оскільки вироки Печатей будуть оголошені Спасителем людства і вилиті через ангелів Господніх. Багато будуть убитих як спокутування за злодіяння людини. Це очищення буде продовжуватися доти, доки не залишаться тільки ті, які мають імунітет до смерті через свою любов до Бога.

Християни сильно страждатимуть в різний спосіб. Їхня віра буде відібрана у них і на її місці буде засвідчено мерзоту. Їхній біль, який вже розпочався, є такий самий, який відчуває у цей час Мій Син. Потім вони повинні будуть стати свідками вражаючого видовища, коли антихрист в своєму оголошенні заявить, що він є побожним християнином. У своїх промовах до світу він буде використовувати багато уривків з Біблії. Втомлені християни, які вже до того настраждалися, раптово заспокояться. Нарешті, будуть думати вони, ось людина, послана з Небес у відповідь на наші молитви. З його уст буде литися багато солодких і втішних слів і він, як здаватиметься, буде знахідкою і розглядатиметься як той, хто виправляє кривди, завдані християнам. Він ретельно вибудує свій образ для сприйняття християнами, особливо римо-католиками, бо вони будуть його головною ціллю.

Всі будуть захоплюватися антихристом і його так званими християнськими вчинками, жестами і показною любов’ю до Святого Письма, що зробить його миттєво прийнятним для багатьох. Він об’єднає всі країни і почне відправляти обряди для інших релігій і, зокрема, поганських організацій, щоб вони могли співпрацювати для того, щоб принести мир для світу. Він доб’ється успіху в об’єднанні країн, які до того часу були ворогами. У постраждалі від війни країни прийде тиша і його зображення з’явиться скрізь. Його останнім великим досягненням буде те, що він приведе всі ті країни, які об’єднав, у володіння Католицької Церкви і всіх інших християнських конфесій. Це об’єднання сформує нову Єдину Світову Релігію. З цього дня Пекло вирветься на свободу і вплив демонів на землі буде найбільшим від часу великого потопу. Виглядатиме, що люди поклоняються Богові в новій єдиній церкві світового порядку і вони здаватимуться побожними в усіх відношеннях. А тоді поза церквою вони будуть вдаватися до відкритого гріха, бо жоден гріх не буде їх соромити. Під гіпнотичним керівництвом фальшивої трійці – трійці, утвореної сатаною – вони будуть прагнути кожного роду гріха як засобу для підтримки свого наново відкритого апетиту.

Це злодіяння включатиме в себе гріхи плоті, при чому нагота буде прийнятною, оскільки людина стане втягнутою в одержимість гріхами плоті в громадських місцях. Вбивства будуть поширені і вчинені багатьма, в тому числі дітьми.

Сатанинські культи і чорні меси відбуватимуться в багатьох католицьких церквах. Аборт буде розглядатися як розв’язання для кожного виду проблеми і буде дозволений аж до дня народження.

Незабаром будь-який прояв вірності Ісусу Христу стане кримінальним злочином. Якщо вас побачать із правдивим хрестом, то виявиться, що ви скоїли злочин, тому що ви будете порушувати закон. Закон на ваших землях стане подвійним законом, в якому політика і релігія будуть переплетені в Новому Світовому Порядку.

Це переслідування означатиме, що багато з вас будуть несвідомо поклонятися звірові і стануть зараженими. Вони стануть настільки зараженими, що видаватимуть брата, сестру, матір і батька органам влади, якщо ті залишатимуться вірними християнству. Вашою єдиною надією, діти, щоб пережити цей період, буде молитва.

Я закликаю вас зберігати всі посвячені речі, вервиці, посвячені свічки, освячену воду, екземпляр Біблії і святого щоденного Служебника разом з молитовником Хрестового Походу. Ви повинні мати Печать Бога Живого у вашому домі і при собі, якщо це можливо. Мій Медальйон Спасіння наверне тих, які будуть його носити і Мій Син проявить до них Своє Милосердя. Я прошу тебе зараз, дитино, розпочати виготовлення Медальйону Спасіння і Параману з Печаттю Бога Живого.

Це Послання є попередженням з Неба про речі, які мають надійти. Ви повинні слухати Мене, Матір Спасіння, оскільки Я повинна вести вас до Правди, щоб ви залишалися правдиво вірними Моєму Синові повсякчас.

Ідіть в мирі, діти, і будьте спокійні, оскільки це випробування, завдяки Божому Милосердю, буде коротким. Довіряйте Мені, вашій Матері, бо Я буду постійно з вами під час ваших випробувань. Ви ніколи не будете самотніми.

Ваша Мати

Матір Спасіння

Bookmark the permalink.