658. Знання дуже часто можуть зробити вас сліпими до Правди

П’ятниця, 28 грудня 2012 р. Божого, 6:05

Моя ніжно улюблена дочко, тільки тоді, коли твоє серце буде дійсно відкрите для Мене, ти зможеш стати свідком Мого Світла і визнати Правду.

Багато кажуть, що просили про Дар Розрізнення і молилися до Святого Духа, щоб його отримати. Однак не всі, які просять, отримують розуміння, якого потребують, щоб отримати цей дорогоцінний Дар. Однак вони будуть стверджувати, що мають його. Потім вони ображають Мене, кажучи, що Моє Святе Слово змушує їх відчувати себе незручно. Вони стверджують, що їхній власний неспокій має означати, що Мої Святі Послання походять від злого духа.

Тим з вас, які з гордістю проголошують свою викривлену інтерпретацію Мого Святого Слова, яке дане вам у цих Посланнях, вважаючи їх фальшивими, Я повинен сказати наступне.

Коли ви в останній раз приходили до Мене нагими? Без маски гордині, що вас прикриває? Коли ви приходили до Мене на колінах, закликаючи Мене по-справжньому керувати вами, без затикання собі, насамперед, вух руками, щоб не слухати? Хіба ви не знаєте, що Я просвітлю вас Даром Розрізнення лише тоді, коли ви прийдете до Мене без упереджених поглядів? Ви не можете бути звільнені від ланцюгів інтелектуальної гордині, яка засліпила вас на правду духовного знання доти, доки ви не будете позбавлені усієї людської гордині.

Ті з вас, які витрачають роки на вивчення Святого Письма і вважають себе добре обізнаними з ним, через що почуваються більш гідними, щоб пояснювати Моє Слово, повинні ще раз подумати.

Знання Книги Мого Отця не вповноважує вас більше, аніж вуличного жебрака без будь-яких знань у духовних питаннях. Знання дуже часто можуть засліпити вас на Правду. Знання, які опираються на вашу власну людську інтерпретацію Книги Мого Отця, нічого не значать, коли йдеться про розуміння Божого Слова.

Ви, які пишаєтесь своїми вченими шляхами, ідучи за Святим Писанням Бога, а потім використовуєте це, щоб відкинути Моє Слово, яке дається сьогоднішньому світові, є винними в гріху. Ваш гріх є гріхом гордині. Ви Мене ображаєте, бо ваша гордість є для вас більш вартісною, ніж любов до Мене у своїй найпростішій формі.

Любов до Мене, вашого Ісуса, походить з серця. Душі, гідні Мого Царства, швидко розпізнають Мій Голос. Душі, які противляться Моєму Слову і заохочують інших, щоб відверто відкинути Мене, знаходяться під впливом злого духа. Ви наповнюєте Мене огидою. Ваші нікчемні голоси, які голосно і з гордістю декларують власну гідність, яка виникає з вашого знання Святого Письма, замовкнуть.

Моя терпеливість ніколи не закінчується, але ті з вас, які стоять переді Мною і навмисно перешкоджають Моєму Плану Спасіння, вмить ока будуть відкинуті в пустелю.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.