225. Смерть Мого сина Муаммара Каддафі

Четвер, 20 жовтня 2011 р. Божого, 15:15

Моя ніжно улюблена дочко, будь-які сумніви, що залишилися у тебе, чи можливо, були час від часу відносно Мого Найсвятішого Слова, відтепер будуть зменшені.

Я виявляю пророцтва, щоб довести світові, що це Я – Ісус Христос, Спаситель усього людства, Який спілкується з Моїми дітьми в усьому світі у цей час.

Мій намір полягає не у викликанні сенсації, а у запевненні того, щоб ніхто не був виключений зі слухання Мого найтерміновішого заклику для всього світу.

Смерть Мого сина Муаммара Каддафі, за душу якого ти і твої близькі молилися останні кілька місяців, є одним з перших пророцтв*, які доведуть усьому світу достовірність цих Послань. Це Мій знак, щоб ти, Моя дочко, позбулася сумнівів, які присутні у твоєму розумі.

Ти, Моя дочко, хоч це тебе і вражає, була вибраною, щоб підготувати людство до Моєї Нової Ери Миру. Це буде період, який наступить по якомусь часі після Попередження.

Іди і приготуйся до наступної частини твоєї Святої Місії, щоб допомогти рятувати душі після Попередження. Тобі були надані Ласки, щоб ти була сильною. Нарешті, Мої діти в усьому світі почують Моє волання до навернення.

Ті, які ранять Мене найбільше

Ніколи не виявляй страху в цій Праці, бо не маєш чого боятися. Ніколи не вагайся і не дозволяй невдачам або словесним докорам уповільнити твою Працю для Мене. Я, Моя дочко, завжди на твоєму боці. Пам’ятай про це. Коли ти зазнаєш нападу через Моє Святе Слово, зберігай мовчанку. Моє Святе Слово завжди буде атаковане. Ті, хто ранять Мене найбільше, це посвячені душі, які, через страх і обережність є, на жаль, першими, хто ображає Мене через ці Послання. Сатана знає, що коли Мої вибрані і побожні послідовники відвертаються від Мене, вони є тими, які ранять Мене найбільше.

Моя дочко, ти зараз починаєш відчувати фізичний біль Мого терпіння, але ти вже готова прийняти ці муки в поєднанні зі Мною. Ці випробування не триватимуть довго, але протягом усього часу їхнього тривання ти будеш відчувати саме ту муку, яку Я відчуваю, коли є свідком гріха. Це є, як Я вже раніше говорив, Дар і дуже небагато вибраних душ отримали його. Часами боїтеся того, але ви повинні зрозуміти, що ваше терпіння не тільки приведе вас близько до Мого Найсвятішого Серця, але врятує мільйони душ під час Попередження.

Це терпіння з наближенням Попередження ставатиме ще більш інтенсивним. Зносіть це в мовчанні. Бо таким чином ви можете допомогти Мені врятувати дорогоцінні душі, які інакше були б викрадені шахраєм.

Скажи Моїм дітям, що Я радію, коли бачу їхню сильну віру. Скажи їм, що вони наближаються до Мого Найсвятішого Серця. Скажи їм, що Я благословляю їх зараз і уділяю їм велике благословення, щоб надати їм силу, якої вони потребують, будучи ведені Мною через ці Святі Послання. Вони будуть потребувати сили, бо нелегко є Моїм дітям осягнути величезні масштаби змін, які тепер будуть розвиватися у вашому світі.

Моліться і об’єднайтеся разом. Разом дивіться в небеса, як маленькі діти, з простим довір’ям до Бога Отця. Попросіть Його, в Моє Святе Ім’я, об’єднати вас у Його Славну Армію для перемоги Вічного Спасіння.

Я благословляю вас, Мої діти, з усією Моєю Божественною Любов’ю.

Ваш Ісус

* Деталі, що стосуються двох наступних керівників, які мають бути вбиті, були передані візіонерці ще раз під час тих подій. Послання, якого це стосується, було передано візіонерці в лютому 2011 року.

Bookmark the permalink.