957. Коли вам бракує смирення, гордість затопить ваші душі і ви будете грішити проти Мене

Четвер, 31 жовтня 2013 р. Божого, 23:30

Моя ніжно улюблена дочко, так багато людей не будуть слухати Мого Голосу, тому що вони не знають, Ким Я Є. Багато хто стверджує, що знає Мене, але це тільки через своє хибне людське трактування вони переконані, що розуміють, Ким Я Є і що Я зробив для того, щоб спасти їх від безодні, яка загрожує усім Божим дітям, які не попросять у Мене прощення.

Вільна воля є Даром Мого Отця. Проте вільна воля може перешкоджати людським пошукам Божої Любові. Однак Мій Отець дав Своїм дітям цей Дар. Настільки Він щедрий. Так сильно Він любить Своїх дітей. Цей Дар дав їм свободу пересуватися по землі, насолоджуватися її плодами і обіймати її красу. Але людина, спокушена сатаною, зловживала довірою Мого Отця. Тоді вона стала поневолена сатаною і уклала договір з ним, через який гріх продовжить відділяти всіх Божих дітей від Бога.

Дар Моєї Смерті на Хресті означав, що Я розірвав цей протиприродний зв’язок між людиною і сатаною. Отож Я дозволив людині шукати спасіння через прощення гріхів завдяки Моїй Смерті на Хресті. Це означає, що людина здатна уникати впливу сатани, бо тільки ті, які йдуть за Мною у цілковитому покірному служінні, можуть дійсно отримати спасіння. Якщо ви не здатні відкрито визнати переді Мною, Ісусом Христом, через примирення свої недоліки, гріхи і ненависть один до одного, то ви не зможете залишитися чистими. Без чистоти душі ви не здатні стати смиренними в Моїх Очах. Коли вам бракує смирення, гордість затопить ваші душі і ви будете грішити проти Мене. Коли ви грішите проти Мене, то ви робите це в різний спосіб.

Передусім ви будете задовольняти свою похіть, жадібність і гординю. Потім ви будете вести себе так, ніби все знаєте, розумніші і кращі за інших. Тоді ви почнете осуджувати інших. Після цього ви перейдете до наступного етапу. Ви будете висміювати тих, які знаходяться в правдивій єдності зі Мною, заявляючи, що вони недосконалі. Після цього ви будете обмовляти всіх тих, які залишаться вірними Мені. На додаток ви будете переконувати себе, що ви є наповнені Святим Духом. Але вас надихатиме не Святий Дух. Замість Нього це буде дух зла, який заволодіє вашою душею, а ви будете вважати, що вас веде Небо.

Коли ви говорите, що представляєте Мене і що ви більш гідні за інших, щоб бути частиною Мого Царства, а потім говорите неправду про Мене, тоді ви потребуєте молитов інших. На цьому етапі ви знаходитесь на півдорозі до глибин Пекла і без Мого втручання ви будете втрачені.

Візьміть Моє Послання. Притисніть його близько до серця і запитайте:

Молитва, щоб розпізнати автентичність свого залучення до поширення Послань

Ісусе, це Ти?

Чи я насправді потребую Твоєї Допомоги?

Амінь.

і Я дам вам відповідь.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.