958. Мої вірні учні, в тому числі священики і висвячені слуги усіх християнських вірувань, залишаться поруч зі Мною

П’ятниця, 1 листопада 2013 р. Божого, 23:17

Моя ніжно улюблена дочко, дух зла поширюється і впливає на всіх тих, які злобно виступають проти цих Послань. Це призведе до ще більшої злоби, брехні і старанно розроблених планів, призначених для того, щоб зупинити цю Місію. Ви повинні ігнорувати тих, які мають злі язики і тих, яких поїдають духовні ревнощі, які робитимуть все, щоб спробувати зруйнувати цю Мою Місію, яка має принести спасіння для всіх.

Я кажу вам, усім тим, які ідуть слідом за Мною, що ці Послання надто важливі для вас, щоб звертати будь-яку увагу на тих, які ненавидять вас в Моє Ім’я. Тому що це Я, Ісус Христос, є їхньою ціллю. Запам’ятайте це. Проте їхня гординя змусить вважати їх, що вони діють так через любов до Мене. Вони повинні знати, що Я б ніколи нікому не дозволив говорити таку брехню чи поширювати такі негідні чутки про іншу душу в Моє Ім’я.

Тільки Я, Ісус Христос, Агнець Божий, маю Владу відкрити вам Правду в ці часи. Правда занепокоїть багатьох і буде гірка для проковтування, а оскільки вона має таку велику вагу, то лише ті, які сильні у любові до Мене, будуть здатними прийняти її. Правда, незважаючи на те, якою б важкою вона не була для перетравлення, визволить вас. Вона відкриє вам очі на зло, яке замасковане під добро, на злих людей, які поширюють богохульство, коли кажуть, що вони говорять Моє Слово і на Моїх ворогів, які хочуть знищити Божих дітей.

Багато фальшивих пророків, поширених в кожній країні, піднімуться, щоб проголошувати, що брехня, яка виливається з уст антихриста, є правдою. Вони також говоритимуть, що антихрист є Мною. Все, що вони говоритимуть про Євангеліє, буде здаватися правильним і вони будуть використовувати фрагменти з Біблії, включно з цитуванням Мене, щоб виправдати своє нікчемне післанництво. Але ви, які знаєте Мене, завжди виявите брехню і єресь, які приховані у їхніх так званих пророчих словах. Вони будуть суперечити цим Посланням і визнаватимуть Моє Слово єрессю. Зараз настав час, щоб заглушити всі ті голоси, які заохочують слухати їх замість Мене. Ви повинні продовжувати пригадувати собі Правду, яка міститься у Святому Євангелії. Ви повинні слухати Мене, коли Я навчаю вас.

Незабаром всі ті, які очолювали Мою Церкву у минулому, всі ті у Моїй Церкві, які забезпечували Божих дітей Правдивим Словом Божим і всі ті, які залишаться вірними Правді, будуть відштовхнуті на узбіччя. Католицька Церква зробить низку тривожних заяв щодо того, чому вона повинна змінитися і внести поправки до всіх частин своєї структури. Вона використає гріхи тих, які є у Моїй Церкві і тих, які зрадили Мене, як виправдання, щоб вивернути Мою Церкву навиворіт. Багато Моїх висвячених слуг будуть відсторонені і зроблені цапами-відбувайлами. Багатьох з них розшукають і оббрешуть, а також висунуть інші претензії проти їхнього доброго імені, перш ніж прогнати їх. В той спосіб багато висвячених слуг будуть змушені покинути Мою Церкву, щоб дозволити ворогам Бога отримати повний контроль над нею. Кожному наклепу, вчиненому ворогами Бога проти Моїх висвячених слуг, будуть публічно аплодувати і представляти як добру справу для збереження доброго імені Церкви.

О, як ви усі будете обдурені і як Правда буде затаєна, прихована, а потім знехтувана. Всі ці зміни у майбутньому відбуватимуться швидко і поширення цих речей вразить багатьох. Посеред усього цього виникне збентеження, страх, смуток і велике горе. Моя Церква стане настільки роздробленою, що уся довіра в її стінах буде зруйнована. Це викличе великий страх, а потім у спосіб, який спочатку не здаватиметься ясним, Католицька Церква стане провідною силою у Новій Єдиній Світовій Релігії. Ця нова мерзота буде проголошувати велику любов до бідних і голодних у світі. Але вона не буде проповідувати Моє Слово і не залишиться вірною Моїй Церкві. Однак Моя Церква продовжуватиме жити.

Мої вірні учні, в тому числі священики і висвячені слуги усіх християнських вірувань, залишаться поруч зі Мною. Мій Залишок витримає випробування часом і він ніколи не зможе померти, бо Я Є Церквою. Мене неможливо знищити.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.