77. Росія і Китай призведуть до руйнування

Неділя, 1 травня 2011 р. Божого, 21:00

Моя улюблена дочко, скажи світові, що саме зараз має місце приготування душ до Нового Раю на землі, який Я обіцяв.

Дата Мого Другого Пришестя на землю не є до вашого відома. Однак, будьте певними, що Мої Обітниці завжди сповнюються. Ніхто не може зупинити Мій великий Акт Милосердя по відкупленню людства. Сатана не має такої влади. Він, шахрай, має бути знищеним, Моя дочко, і не зможе вижити. Зараз його час дуже короткий. Я попереджаю усіх тих, хто йде слідом за ним через гріх: вам залишилося мало шансів, щоб врятуватися. Ви повинні відвернутися від гріха, якщо хочете бути врятованими. Обов’язком тих Моїх послідовників, які можуть мати членів родини або близьких друзів, які йдуть грішним шляхом, є спробувати відкрити їм очі на Правду.

Приготуйтеся зараз, щоб уникнути прийняття знаку звіра

Невдовзі матимуть місце багато подій, як на землі, так і на Небі, які змінять хід історії. І протягом цього часу всім вам треба підготуватися. Я вже вам говорив раніше, що грошей буде недостатньо, тому прошу, постарайтеся підготувати ваші родини до виживання, таким чином ви не будете потребувати приймати знак [звіра]. Прошу, не легковажте Моїми проханнями.

Життєво важливими є зараз молитовні групи для захисту вас самих і порятунку світу від переслідувань глобальних організацій: політичних, банківських і, так званих, правозахисних організацій. Їхньою метою є влада і контроль над вами, Мої діти, хоч багато з вас не може цього помітити. Однак з часом ви це побачите. І цей час близький. Розпочніть зараз підготовку свого майбутнього виживання і продовжуйте молитись, бо Я обдарую вас Моїми особливими Ласками, щоб захистити вас усіх. Прошу, не лякайтеся, бо все, що дійсно матиме значення, це ваша вірність щодо Мене.

Коли Єдиний Світовий Порядок візьме під контроль Близький Схід, ви будете здивовані тим, скільки країн перебуватимуть під їхнім контролем. Як багато невинних душ вважатимуть, що цей новий режим пропонуватиме їм свободу. Але це буде не так.

Росія і Китай призведуть до руйнування

Слідкуйте зараз за тим, як Росія і Китай стануть третім об’єднанням, яке призведе до руйнування. Дуже скоро ті з вас, які віддали контроль над своїми країнами безликим групам, які трактують вас як маріонеток, побачать ці злі групи політичних сил, які є не від Бога і намагаються диктувати, як вам жити. Захистіть себе через молитву. Кожен день і кожну годину Я буду полегшувати ваші страждання. Приймайте Мене у Святій Євхаристії і ви отримаєте силу, яка буде підтримувати вас у незвичайний спосіб протягом цього переслідування.

Я, Ісус Христос, не хочу викликати паніку у вашому житті. Але Я не можу стояти осторонь і не попередити вас про ці події. Завдяки Моєму Милосердю Я даю вам можливість підготуватися не тільки заради вашого духовного благополуччя, але й також з огляду на джерело утримання ваших сімей. Прошу, ретельно підготуйтеся, щоб уникнути прийняття знаку.

Попередження, без сумніву, полегшить усі ці переслідування, тому що багато людей навернуться. Моліться, моліться зараз за глобальне навернення і щоб послабити будь-яке страждання, яке буде розвиватися за часів правління антихриста і лжепророка.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.