746. Ваш перехід з цієї землі до Мого Нового Царства буде безболісним, блискавичним і таким несподіваним, що ви заледве зможете затамувати подих

Середа, 27 березня 2013 р. Божого, 23:15

Моя ніжно улюблена дочко, прийдіть всі і з’єднайтеся зі Мною, на згадку про той День, коли вам був даний дивовижний Дар Відкуплення.

Страсна П’ятниця повинна пригадуватись, як день, в якому Ворота Раю були остаточно відкриті, щоб привітати Божих дітей, які повертаються до Нього із вигнання. Моя Смерть забезпечила ваше майбутнє, якого ви ніколи не мали б, якщо б Мій Отець не послав Мене, Месію.

Моє Тіло було розіп’яте, але Моя Смерть принесла вам життя. Зараз, під час Мого Другого Пришестя, Моє Тіло знову буде піддане тому самому Розп’яттю, але цього разу буде страждати Моя Церква, Моє Містичне Тіло. Однак ви повинні знати, що Я ніколи не дозволю, щоб розп’яття Моєї Церкви зруйнувало віру Божих дітей. Отже тепер Я закликаю кожну людину, незалежно від віровизнання, кольору шкіри чи раси, щоб вислухали Мене.

Незабаром ви станете свідками всіх знаків на землі, які доведуть вам, що ви є Божими створіннями. Невдовзі ви дізнаєтесь, що ніколи не помрете, якщо взиватимете до Божого Милосердя. Ви всі, які визнаєте себе улюбленими Божими дітьми, будете мати світле майбутнє. Я запрошую вас, вашу сім’ю і друзів, приєднатися до Мого Царства і споживати при Моїм Столі.

Ваш перехід з цієї землі до Мого Нового Царства буде безболісним, блискавичним і таким несподіваним, що ви заледве зможете затамувати подих перед тим, як його краса відкриється перед вами. Я прошу, не бійтеся Мого Другого Пришестя, якщо ви любите Бога. Бог любить вас. Я вас люблю. Свята Трійця обійме землю і всіх ті, які приймуть Мою Руку Милосердя і ті, які проявлять розкаяння за своє гріховне життя, будуть в безпеці.

Блискавично будуть забрані ті з вас, які мають сильну віру. А для тих, які плентаються позаду, яким бракує віри і які вважають неможливим досягти Мене, це займе більше часу.

Ви, Мої вірні послідовники, будете змушені допомогти цим слабким і тим, які є загублені. Моє Милосердя настільки велике, що Я дам всім тим душам необхідний час, щоб забрати їх до Вічного Життя, яке Я обіцяв усім. Ніколи не почувайтеся пригніченими, коли все здається безнадійним, хоч гріх продовжує пожирати слабкі душі. Ми повинні працювати в єдності, щоб врятувати тих, які так далеко від Мене, в яких немає майже нічого, що могло б притягнути їх у Мої Обійми. Через вашу взаємну любов відбуватимуться чуда, щоб навернути ці загублені душі. Такою є Моя Обітниця для вас. Молитва, багато молитов, будуть частиною вашого обов’язку переді Мною, щоб врятувати ті душі від жахливого кінця, запланованого сатаною проти Божих дітей, яких він ненавидить. Не можна йому віддати ті душі.

Мій Заклик є для всіх. Ці Послання не виключають жодної релігії. Натомість вони з великою любов’ю скеровані до кожної Божої дитини, тому що ви всі рівні в Його Очах.

Залишайтеся в мирі і довірі до Божої Любові.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.