691. Незабаром ухвалять закон, який уневажнить значення богохульства

Понеділок, 28 січня 2013 р. Божого, 21:15

Моя ніжно улюблена дочко, скажи Моїм учням, щоб вони ніколи не відступали від посвячення себе Моєму Святому Слову.

Зростання атеїзму призводить до того, що сама згадка про Бога або про закони, встановлені Ним, викликає обурення. Проста згадка про роль Бога у вашому житті розглядається так, немов би це було блюзнірство.

Незабаром ухвалять закон, який уневажнить значення богохульства, щоб усунути будь-яку привселюдну вірність Богові.

Вам, Мої бідні послідовники, важко буде підняти свої голоси в Моє Ім’я. Вас будуть ображати і говоритимуть про Мене жахливі речі, однак ви будете нездатними захистити Мене.

Тим християнським країнам, де люди Мене шанують, не буде дозволено говорити про їхнє християнство через створення таких законів, які зневажатимуть Моє Вчення.

Так багато людей не хочуть Мене знати. Ті з вас, які цього хочуть, будуть переслідувані. Це означає, що кожного разу, коли ви будете намагатися молитися до Мене, ваша приватність буде порушена. За кожним разом, коли ви будете намагатися отримати Таїнства, то будете мати обмежений доступ до них.

Потім, коли ви будете закладати молитовні групи, вам скажуть припинити робити це. Кожна група зазнає не лише спротиву з боку певних кіл, але й будуть робитися спроби приставити до них самозванців, щоб зіпсувати плоди їхньої діяльності. Ніколи раніше ви не зазнали б такого опору щодо вашої відданості до Мене, Моїх Молитовних Груп Хрестового Походу або Моїх Послань.

Багато священиків і духовних осіб швидко реагують на Мій Заклик, бо знають Мене і розпізнають Мій Голос. Так багато надалі буде покликаних, адже Моє прохання підготувати душі, які були їм довірені, не залишиться без відповіді.

А коли їхня чисельність зросте, піднімуться інші з їхньої вівчарні, які будуть обурюватись і засуджувати. Вони страждатимуть через свою любов до Мене. Їхні вороги будуть складатися з тих, які насправді також люблять Мене, але вони були введені в оману тими, яким вони присягнули на вірність. Інші будуть спокушені злим духом, щоб відкинути Мене. Вони зроблять це, щоб зупинити Мій План виконання волі Мого Отця, який полягає в спасінні душ і прийнятті всіх Божих дітей до Його Нового Раю.

Ви повинні протистояти таким зусиллям, але зберігайте гідність повсякчас. Не припиняйте молитися за тих Моїх висвячених слуг, які, як перед ними Юда, цілуючи Мене в щоку, водночас Мене зраджують.

Я залишуся з вами під час цієї муки, бо ви можете бути шоковані отрутою, яка виллється з уст тих, які стверджують, що є Моїми учнями.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.