205. Бог Отець: Дні сатани на цій землі добігають кінця

Четвер, 29 вересня 2011 р. Божого, 20:15

Я Є Альфа і Омега. Я Є Бог Отець.

Моя улюблена дочко, наближається час, коли світ стане свідком Мого Милосердя, яке буде виявлено людству Моїм Найдорожчим Сином, Ісусом Христом.

Багато сил зла оточують ті загублені душі, які платять вірністю шахраю, сатані. Вони також готуються до Попередження і зарозуміло вважають, що сила, обіцяна їм сатаною, направить їх до власного, ними створеного, нового, світського раю. Це є найбільший обман сатани, якому вони піддалися. Темрява їхніх душ означає, що їхні серця не виявлять ніякої пощади тим, хто вірить в Мене, Бога Творця всього сущого. Однак сила, якою вони зараз володіють, слабшає.

Дні сатани на цій землі добігають кінця. Але він, сатана, не заспокоїться, поки не заманить в свої тенета мільйони цих заблуканих і зведених душ. Моліться за них, Моя дочко, бо вони не мають мети. Вони розділені і в паніці будуть намагатися робити все можливе, щоб контролювати Моїх дітей через їхній матеріальний достаток.

Зважайте тепер на Моє Слово. Людство не має сили. Єдина сила буде через молитву – захист проти тих злих людей. Вони, що перебувають в смертному гріху, ображають Мене і Мої дорогоцінні творіння, і за це будуть страждати. Так багато подій почне зараз розгортатися перед очима невіруючого світу. Так багато Моїх дітей будуть збиті з пантелику і приголомшені, коли відчують терпіння Чистилища і Пекла.

Усі грішники під час і після Попередження будуть випробувані так, немовби вони втратили своє життя. Ті, хто в гріху, терпітимуть таке ж пекуче очищення, як і душі в Чистилищі, які очікують на вхід в Моє Славне Царство. Ті, хто в смертному гріху, будуть відчувати глибокий відчай і морок пекельного вогню. Це терпіння не триватиме довго і тоді ви знову відчуєте світ, який відчували перед Попередженням. Цей світ буде дуже відрізнятися від попереднього. Нарешті ваші очі відкриються на Правду про Небо, Пекло і Чистилище. Потім ви повинні будете обрати шлях, яким захочете іти. Моя дочко, ти напевно уявляєш собі, що вони будуть іти шляхом Моєї Божественної Любові і Співчуття, але в багатьох випадках зачерствілі грішники так не поступлять. Вони будуть настільки заражені порожніми, фальшивими обіцянками шахрая, що повернуться і підуть в його напрямку. Вони будуть боротися і змагатися, бо вплив демонів, звільнених сатаною з глибин Пекла, дозволить втягнути їхні душі в його злий план світового панування.

Цим терміновим зверненням закликаю усіх вас, щоб ви з цілого серця шукали спокутування гріхів зі свого свавільного життя. Маєте час, щоб зробити це, але зробіть це чим швидше.

Підготуйтеся, щоб просити про Милосердя. Я люблю усіх Моїх дітей. Ця Велика Подія є для добра усіх Моїх дітей. Тому замість страху дозвольте огорнути вас Моєю Любов’ю, щоб зміцнити вас. Таким чином витримаєте терпіння, яке чекає на вас попереду.

Ваш люблячий Предвічний Отець

Бог Всевишній

Bookmark the permalink.