1168. Бог Отець: Я Є Правда. Візьміть Мене за Руку і йдіть за Мною. Все Життя походить від Мене

Четвер, 3 липня 2014 р. Божого, 16:40

Моя найдорожча дочко, людина сама контролює свою власну долю, бо їй дана свобода вибору як Дар від Мене.

Деякі вибирають вірну дорогу до Мого Небесного Царства – через Мого Єдинородного Сина, Ісуса Христа. Інші вибирають нерозумно. Через отримані людиною Дари, такі як інтелект, знання і вільна воля, багато людей стають гордими. Інші шукають фальшивих цінностей та великих матеріальних благ, які світ робить можливими, доки врешті найважливішими для них стають тільки їхні негайні бажання. Дотримуючись егоїстичних актів та вчинків, впадаючи у самоодержимість і шукаючи самореалізації за рахунок інших, вони самі себе засуджують на гріхи, які поневолюють їх.

Відмовляючись прийняти Дар Вічного Життя, який Я приношу усім тим, які будуть мати частку в Моєму Царстві, ви, дорогі діти, відокремитеся від Мене навічно. Я приходжу, щоб втрутитися у цей час, тому що самозахопленість у світі викорінила усю любов до Мене з ваших сердець. Я приходжу, щоб принести вам Правду, знання про Моє Царство і нагадування про два варіанти вибору, які вам будуть представлені. Перший варіант – прийняти Мою Милосердну Руку і жити славним життям, беручи участь у Божественному Житті Мого Нового Царства. Другий варіант – вибрати вічну темряву і стати рабами безодні, де сатана залишатиметься назавжди.

Так багато з вас відмовляються від Моєї Любові, від знань, які Я дав вам через Моє Святе Слово і від попереджень, даних вам через пророків. Не вважайте, що сьогоднішній світ є якийсь інший, аніж він був на землі дотепер. Людство не змінилося. Гріх надалі є вашим прокляттям і тільки через боротьбу з ворогом – який приносить вам страждання і смуток – ви зможете прийняти життя, яке Я створив для вас.

Послухайте Мене зараз, коли Я нагадую вам про Мою Обітницю. Я створив Вічний Рай, який належить вам. Він забезпечить вам Вічне Життя тіла і душі. Воно чекає на вас. Не втратьте свого спадкоємства. Бо якщо ви зробите так, то це розіб’є Моє Серце, а ви будете жалкувати про це рішення вічно.

Почуйте зараз Мій Заклик, бо Я зішлю всі знаки, всі чуда і всі Ласки, щоб розбудити ваші втомлені серця, поки Я не розворушу у вас знання Правди.

Я Є Правда. Візьміть Мене за Руку і йдіть за Мною. Все Життя походить від Мене.

Ваш Предвічний Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.