19. Сходи до духовної досконалості

середа, 24 листопада 2010 р., 02:30

Напиши наступне, Моя улюблена дочко. Віра має властивість покидати Моїх найбільш побожних послідовників, коли вони найменше цього очікують. Це є важливо, тому що це випробовує їхню віру, щоб вони повернулися до Мого Серця ще більш сильнішими завдяки цьому досвіду. Не бійтеся, це випробування, яке Я дозволяю переносити Моїм дітям, є для того, щоб вони стали сильнішими.

Нелегко зберігати свою віру в Мене, Мої діти, адже існує так багато перешкод, які блокують вашу відданість. Ви, час від часу, будете відчувати цілковиту порожнечу в своїх душах. Це може залишити вас в схвильованому стані, тому що ви відчуєте себе самотніми, без підтримки.

Бо ви, Мої вірні послідовники, повинні зрозуміти наступне. Незважаючи на самотність, яку ви можете відчувати, Я завжди поруч. Всі ці події мають одну мету – зміцнити вашу віру в той спосіб, щоб забезпечити, аби ви кожного разу робили декілька кроків до Мене. Це те, що називається сходами до духовної досконалості, тобто до Небес. Це довгі сходи і може зайняти дуже багато часу, щоб дістатися верхніх сходинок. Кожна сходинка може являти собою нове одкровення в тому, які уроки ви маєте пережити, перш ніж ви зможете досягти необхідних вам ласк, щоб підняти ваші душі до духовної досконалості, яка потрібна для того, щоб увійти до Раю Мого Отця.

В міру того, як ви піднімаєтесь на кожну сходинку, реалізується нове пізнання того, чого Я очікую від вас. Важко, часом несправедливо це може здаватися в інший час. Але з кожною сходинкою, на яку ви підіймаєтесь, ви стаєте більш мудрішими в розумінні Істини Мого Вчення.

Деякі підіймаються цими сходами швидко, тоді коли іншим потрібен час. Деякі Мої віддані послідовники можуть втратити хоробрість і повернутися на раз на один крок, два кроки або три. Це природно. Інші, які рухаються занадто швидко, набувають впевненості, яка переконує їх в тому, що вони розуміють всі духовні питання. Але це спосіб шахрая змусити вас повірити в цю фальшиву впевненість і прийняти її. Всі Дари, даровані вам, можуть походити тільки від Мене. Вони даються вам, Мої вірні послідовники, через Мою безмежну любов до вас. Ви ніколи не повинні вважати, що через те, що ваша віра є сильною, що це ваша заслуга. Так, ваша віра може бути сильною завдяки вашій ніжності серця. Проте це теж Дар від Мене. Для того, щоб досягти найвищої сходинки, ви повинні бути покірними у своїй любові до Мене. Завжди проявляйте доброчесність.

Проявляйте впевненість у своїй вірі всіма засобами, тому що це Мені приємно. Але ніколи не потрапляйте в пастку вірити в те, що ви знаєте всі таємниці Божественного Царства. Як людям, народженим з первородним гріхом, тільки час відкриє ці таємниці вам, Мої діти.

Старайтеся завжди приймати все, навіть випробування, які Я можу послати вам, як Дар від Мене. Всі Мої Дари уділяються вам для того, щоб зробити вас сильними у вашій любові до Мене.

Я так пишаюся всіма Моїми дітьми, які вірять в Мене, які виявляють пошану і повагу до Мене. Для того, щоб Я зміг підняти вас до повної Слави Раю Мого Отця, ви повинні прагнути до слави досконалого єднання в Мені.

Для того, щоб це зробити, Мої діти, знадобиться трохи часу і потрібне терпіння, перш ніж ви віддасте в повній відмові свої душі Мені. Як тільки це станеться, ви станете частиною Мого Містичного Тіла навічно.

Мої діти, віддайте себе Моїй абсолютній Чистій Любові і вам ніколи не доведеться озиратися або боятися, тому що ви будете в безпеці в Моїх Обіймах.

Залишайтеся сильними, Мої вірні діти, навіть перед обличчям перешкод, тому що Я ніколи не покину Своїх улюблених, відданих послідовників. Ніколи.

Ваш люблячий Спаситель

Ісус Христос

 

Аудіозапис

 

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.