19. Сходинки, що ведуть до духовної досконалості

Середа, 24 листопада 2010 р. Божого, 02:30

Улюблена дочко, пиши наступне: віра може захитатися навіть у самих вірних Моїх послідовників саме тоді, коли вони найменше цього сподіваються. Важливо знати, що мова йде про випробування віри, після якого Мої діти повернуться до Мого Серця і стануть ще сильнішими завдяки тому досвіду. Не бійся, Я допускаю це випробування, яке дозволяю Моїм дітям перенести, щоб вони стали сильнішими.

Нелегко зберегти віру, Мої діти, занадто багато перешкод є на вашому шляху. Часом відчуватимете повну порожнечу в душах, яка може привести до божевілля. Будете думати, що залишилися самотніми.

Мої вірні послідовники, ви повинні зрозуміти наступне: не дивлячись на те, що відчуваєте себе самотніми, Я ніколи не залишаю вас, Я завжди поруч. Усі ці досвіди мають одну мету – зміцнити вашу віру таким чином, щоб запевнити, що за кожним разом ви наближаєтеся на кілька кроків до Мене. Це сходи, які ведуть до духовної досконалості, до Раю. Це довга Дорога і може пройти багато часу, перш ніж ви підніметеся на вершину. Кожна сходинка призводить до нових пізнань, завдяки яким отримуєте необхідні Ласки для духовної досконалості, яка приведе вас до Раю Мого Отця.

З кожною пройденою сходинкою ви отримаєте нове усвідомлення того, чого від вас очікую. Це може вам здатися важким або, іншим разом, не слушним. Піднімаючись, ви все більше і більше будете відчувати Правду Мого Вчення.

Деякі швидко пройдуть цю Дорогу, інші ж не поспішатимуть. Будуть серед Моїх послідовників і такі, які втратять свою хоробрість. Подолавши одну – дві сходинки, деякі з них можуть зупинитися і повернутися на три назад. Це природньо. Серед тих, хто надто швидко йде вперед, можуть з’явитися і такі, які стануть занадто самовпевненими. Це переконає їх у тому, що вони вже розуміють усі духовні справи. Але це є спосіб шахрая, щоб увірувати і прийняти фальшиву самовпевненість.

Всі уділені вам Дари можуть походити лише від Мене. Ви їх отримали завдяки Моїй нескінченній Любові до вас. Ніколи не вірте, що все отримуєте завдяки самим собі, завдяки вашій сильній вірі. Так, ваша віра може бути сильною завдяки вашому ніжному серцю. Але це також є Даром від Мене. Для того, щоб осягнути вищий ступінь, ви повинні бути покірними по відношенню до Мене і повсякчас зберігати гідність.

Обов’язково будьте впевненими у вірі. Це Мене радує. Ніколи не вважайте, що ви вже знайомі з таємницями Раю. Людям, народженим в первородному гріху, тільки час може розкрити ці таємниці.

Намагайтеся прийняти усі випробування, які Я вам посилаю, бо це також Дар від Мене. Мета Моїх Дарів – зміцнити вашу любов до Мене.

Я пишаюся Моїми дітьми, тими, хто вірить Мені, які поважають і слухають Мене. Для того, щоб бути піднятими до Раю Мого Отця, ви повинні прагнути повної досконалості, прагнути приєднатись до Мене у Славі.

Перед тим, як передати Мені повністю свої душі, вам необхідний час і терпіння. Як тільки це відбудеться, ви станете частиною Мого Містичного Тіла у Вічності.

Мої діти, віддайте себе Моїй Чистій Любові, ніколи не бійтеся, ніколи не озирайтеся. В Моїх Обіймах ви будете в безпеці.

Будьте сильними, Я ніколи не покину Своїх любих, вірних послідовників. Ніколи.

Ваш люблячий Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.