841. Десять Заповідей, даних світові Моїм Отцем через пророка Мойсея, зараз переписуються людиною

photo_2023-04-17_13-39-39

Понеділок, 8 липня 2013 р. Божого, 17:00

Моя ніжно улюблена дочко, кожного разу, коли ти відчуваєш, що для грішників є мало надії, будь ласка, пам’ятай про те, що Моє Велике Милосердя є нескінченне. Немає жодної душі на світі, яку б Я не хотів обійняти і принести їй Дар Спасіння. Я люблю вас усіх. Я прощаю усіх тих, які просять Мене про Дар Відкуплення, але це не означає, що Я не каратиму тих, які чинять важкий гріх.

Десять Заповідей, даних світові Моїм Отцем через пророка Мойсея, зараз переписуються людиною. Вони були переосмислені, перекручені і їм дано нове значення, щоб людина могла виправдати гріх.

Ви обожнюєте фальшивих богів і виправдовуєте це. Ви живете в страшній брехні, коли в такий спосіб ображаєте Мого Отця, однак коли Правда буде виявлена поганам, то вони розкаються і Я буду чекати, щоб обійняти їх.

Ви вбиваєте один одного і говорите, що просто виявляєте милосердя, коли так чините. Ви легалізували вбивство, страту, евтаназію і аборт і кажете, що це є добрі речі. Це є зло в його найгіршому прояві, коли ви кидаєте виклик Творцеві всього життя – Творцеві Неба і землі – через маніпуляцію Божественними Законами Бога. Втім, якщо ви проявите правдиве каяття, Я також чекатиму, щоб прийняти вас в Мої Обійми.

Ви грабуєте те, що не належить вам і обкрадаєте бідних, щоб задовольнити вашу пожадливість до більшого. Ви чините жахливі гріхи плоті, які принижують гідність людини і поводитеся немов дикі тварини, яких звільнили з ями. Ваша жалюгідність огидна в Очах Бога, але якщо ви звернетеся до Мене і будете благати Мене про Милосердя, Я терпеливо чекатиму. Коли ви осквернюєте Бога, відмовляючись визнати, що Він Існує, а потім намагаєтеся забрати Його дітей з собою у прірву звіра, Я все ще чекатиму, коли ви повернетеся і попросите в Мене, щоб Я дозволив вам пізнати Себе.

Ті з вас, які приймають Правду, більше не присвячують свого часу, щоб вшанувати Мене у День Відпочинку, оскільки ставлять свої власні потреби вище за Мене. Ви завдаєте Мені великого болю, тому що ви вже знаєте, що ви є Божі діти. Ви полишили Дім свого Отця, а повернетесь тільки тоді, коли у вас не буде даху над головою. І Я чекатиму, щоб привітати ваше повернення додому.

Ваша любов до Бога зменшилася так само, як ваша любов і повага до ваших батьків. Ваші серця затверділи настільки, що ви не виявляєте до них любові і не опікуєтесь ними так, як повинні.

Ви проклинаєте Бога і присягаєтесь, щодня використовуючи Моє Ім’я у найбільш зухвалий спосіб, однак не розмовляєте зі Мною так, як Я цього бажаю. Коли ви обмовляєте інших, ви обмовляєте Мене. Коли ви псуєте репутацію іншої людини, ви руйнуєте Мою Любов. Та все ж Я пробачу вам, коли ви проявите каяття.

Ви виявляєте зневагу до інституту шлюбу і не зважаєте на те, що ображаєте це Найсвятіше Таїнство. Окрім того, ви ображаєте Бога, якщо продовжуєте шукати Його благословення на шлюби, коли Він їх не визнає і не може визнати. Втім ви продовжуєте ображати Його.

Ви настільки одержимі пошуком світських благ і настільки заражені нездоровими амбіціями, що знищуєте людей, які стоять на вашому шляху. Незважаючи на це, Я проявлю до вас Милосердя, якщо ви повернетесь до Мене.

Жоден гріх, за винятком богохульства проти Святого Духа, не є настільки поганий, щоб його не можна було б пробачити. Я благаю усіх вас про іспит свого сумління, щоб знову віднайти примирення зі Мною.

Я Є Терпеливим. Я Є Любов’ю. Я Є вашим Спасінням. Я чекаю. Будь ласка, прийдіть до Мене швидше, бо Я люблю вас з незглибимою ревністю. І Я не заспокоюсь, поки не врятую усіх вас.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.