743. Моя Місія не полягає в тому, щоб дати вам нову Біблію, цього не може бути, адже Книга Мого Отця містить всю Правду

7211e6f918d28bde544d58603073bd76

Неділя, 24 березня 2013 р. Божого, 18:06

Моя ніжно улюблена дочко, коли ті, які люблять Мене, запитують, яка мета твоєї Місії, твоя відповідь має бути такою – щоб рятувати ваші душі. Коли з тебе глузують, насміхаються і запитують, яке ти маєш право проповідувати Боже Слово, відповідай – для того, щоб Ісус міг врятувати ваші душі. Коли ті, які вже проголошують Моє Святе Слово і дотримуються Мого Вчення, звинувачують тебе в єресі – відповідай їм так. «Ви, які вірні Христові, чи не вважаєте, що також є грішниками в Очах Бога? Чи ви не хочете також спасти свої душі»?

Гріх завжди стоїть між вами і Богом. Кожна душа, в тому числі найбільш затверділого грішника і тих з вас, які є вибраними душами, ніколи не буде вільною від гріха, поки Я не прийду вдруге. Ви можете бути відкуплені кожного разу, коли визнаєте свої гріхи, але ваші душі залишаються очищеними лише на короткий час.

Ніколи не вважайте, що ви не потребуєте Хліба Життя. Моє Світло притягує вас зараз до Мене завдяки цій дуже особливій Місії. Я даю вам велике благословення і особливі Благодаті, якщо ви відповідаєте на Мій Заклик, коли Я кличу вас до Мого Нового Царства – Мого Нового Раю.

Ви можете вважати, що після Моєї Смерті на Хресті Богу не потрібно було посилати ще одного пророка, щоб людство було звільнене від хватки сатани, бо вам вже була дана Правда через Моє Вчення, і що Правда міститься в Книзі Мого Отця, Найсвятішій Біблії. І ви маєте рацію. Однак є ще дещо, що ви повинні знати, бо пророцтва, які містяться в Книзі Одкровення, не відомі вам. Ви отримали стислий виклад, і все ж багато з вас відмовляється визнати її зміст. Ви ставитесь зневажливо до Книги Одкровення і не хочете її зрозуміти.

Моя Місія не полягає в тому, щоб дати вам нову Біблію, цього не може бути, адже Книга Мого Отця містить всю Правду. Моїм завданням для світу, який занурився в поганство, є, з однієї сторони, пригадати Правду, а з іншої – Моїм прагненням є підготувати ваші душі для часу Мого Другого Пришестя.

Багато хто з вас каже, що почитає Мене, хоч так багато серед вас відійшли від Правди. Багато не вірять в існування сатани чи Пекла і не ставиться серйозно до гріха як такого. Ви були введені у серйозну помилку через ваше толерантне ставлення до гріха. А зараз найбільш серйозні помилки прийдуть через всі християнські церкви, коли гріх буде уневажнений. Ви будете втягнуті в доктрину обману. Злий дух придумав цей хитрий план для того, щоб відібрати вас від Мене.

Оскільки Моя Божа Присутність, Моє Тіло і Моя Кров знаходяться у кожному Кивоті світу – ви є здатні боротися з гріхом. Але зараз, коли план усунення Пресвятої Євхаристії буде введений, ви залишитесь беззахисними.

Ось чому Я виявляю вам Правду про те, що має надійти, щоб могти підготувати вас. Я взиваю до вас тільки тому, що люблю вас.

Коли ці помилки будуть виявлені, тоді ви усвідомите собі, як багато ще маєте навчитися, як сильно гординя перешкоджає вам прийняти Мою Руку Милосердя, і що без Мене ви є нічим.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.