602. В цей час у світі одна лише згадка про віру в Мене, вашого Ісуса, викликає занепокоєння

Вівторок, 30 жовтня 2012 р. Божого, 19:10

Моя ніжно улюблена дочко, ти повинна вже знати, що страждання, які ти зносиш в Моє Ім’я, триватимуть до останнього дня цієї Місії.

Тобі важко це чути, але знай наступне. Ця Місія є найбільш складною з усіх місій, які були перед тобою. Ти будеш кинута у пустелю і відчуєш себе ізольованою і самотньою. Твій голос ігноруватимуть, але Моє Святе Слово торкнеться сердець мільйонів людей.

Ти будеш слухняною Моїй Святій Волі повсякчас, хоч часто не почуваєшся достатньо сильною.

Твоя слабкість є твоєю силою через твою довіру до Мене. Саме тому Я ніколи не покину тебе і не залишу без допомоги інших. Однак ти будеш самотньо виконувати цю Місію, а Я буду твоїм єдиним супутником. Я поєднаю наші страждання воєдино.

Ти, Моя дочко, завжди будеш потребувати Моєї Благодаті витривалості. Витривати в цій Місії і проголошувати Моє Святе Слово для невдячного світу буде нелегко. Для цього потрібно буде сильне відчуття рішучості та відваги.

Це стосується всіх Моїх учнів, в тому числі тих, які люблять Мене, але які не приймають ці Послання.

Перешкоди, з якими ви зустрінетеся на цьому етапі Місії, збільшаться для усіх вас, Моя віддана Арміє.

Ви повинні з гідністю прийняти той факт, що коли ви йдете за Мною, то будете страждати. Дуже небагато душ можуть перенести страждання, яке торкається кожного, хто приймає Моє Вчення.

В цей час у світі одна лише згадка про віру в Мене, вашого Ісуса, викликає занепокоєння.

Коли ваша відданість Мені буде виявлена привселюдно, це не тільки принесе вам неприємності, але ви будете також страждати через Мене.

Пам’ятайте, що страждання – це особлива Благодать. Витримати його є дуже важко і багато душ через це відвернеться від Мене. Але ви повинні пам’ятати про наступне: коли ви страждаєте в Моє Ім’я, Я підтримую вас і виливаю на вас Мої Благодаті. Попри всі ваші страждання, вони принесуть мир вашим душам.

Будь-ласка, Моя дочко, ніколи не здавайся. Ніколи не почувайся покинутою, бо коли ти почуваєшся самотньою, тоді Я є ще ближче. Саме в той час муки Я є ще ближче до тебе. Ти повинна продовжувати просити про будь-яку допомогу, яку ти можеш отримати, звернувшись до Моєї улюбленої Матері і всіх святих, щоб усі вони прийшли до тебе з допомогою.

Невдовзі ти приймеш той факт, що збільшення страждань є безпосереднім наслідком спротиву злого духа щодо цієї Місії. Він страшно наляканий, бо його боротьба добігає кінця. Його ненависть до тебе викликана через ті душі, які були врятовані завдяки цій Місії Спасіння.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.