585. Це є важкий час самотності для багатьох візіонерів і пророків, тому що кожен з них діє на самоті

Вівторок, 16 жовтня 2012 р. Божого, 16:20

Моя ніжно улюблена дочко, коли Я говорю, що вислав Моїх пророків у світ, це означає, що кожному з них була дана своя особлива місія. Ніякі дві місії не перетинаються.

Це є важкий час самотності для багатьох візіонерів і пророків, тому що кожен з них діє на самоті. Ти, Моя дочко, як Я тобі вже говорив, є останнім пророком. Від часу, коли ти отримала Послання, будь-хто, хто зараз з’являється і стверджує, що проголошує Моє Слово, не отримав цієї влади від Мене.

Багато бідних душ вирішило звернути на себе увагу, і в деяких випадках відволікають інших від цих Святих Послань, даних світові для того, щоб допомогти врятувати Мої душі.

Я приходжу, щоб наполегливо просити Божих дітей послухати те, що Я маю їм розповісти, але Я не можу змусити їх слухати Мене.

Я ніколи не можу наказувати Божим дітям щось робити, бо це неможливо, адже вони отримали Дар вільної волі.

Все, про що Я можу просити, це лише відкрити свої серця і дозволити Моїй Любові наповнити ваші душі. Я прагну, щоб ви усі, включно з тими, які чинять злі вчинки, знали, що Я вас люблю. І саме тому ваше спасіння є Моїм пріоритетом. Так чи інакше, пророцтва, передбачені в Книзі Одкровення, вже починають сповнятися.

Ті, які слухають Мої вказівки і відповідають на Мій заклик, можуть врятувати багато душ.

Моє прагнення полягає в тому, щоб кожен з вас прийшов до Мене і мав частку в Царстві Нового Раю.

Я не осуджую затверділих грішників і не прошу вас, щоб ви їх осуджували, бо ви не маєте на це права. Якщо ви колись і осуджуєте іншого, то не промовляйте тоді Імені Бога. Якщо ви заохочуєте будь-кого до осуду і оскарження інших людей, то ви відкидаєте Мене, вашого Ісуса.

Я закликаю усіх вас, щоб у цей час ви слухались тільки одного голосу. Зосередьтеся тільки на Моєму Голосі, бо завдяки йому врятуєте себе, свої родини, друзів і ближніх. Зараз потрібно використовувати всі можливі молитви, щоб допомогти собі і своїм близьким приготуватися до Моєї Сповіді, до Попередження.

Цей час вже близький.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.