55. Молися за тих, хто завдає тобі біль

Понеділок, 21 березня 2011 р. Божого, 23:00

Cьогодні ввечері, моя улюблена дочко, ти відчуваєш такий мир в душі, якого не відчувала вже довший час. Моя дочко, тебе мучив шахрай. Зараз, через отримані від Мене Ласки, ти не відчуваєш вже більше наслідків цих нападів.

Я послав тобі одну чисту, сповнену любові душу, яка тобі допоможе. Він, тримаючи тебе за руку, приведе до Мене, до Правди. Улюблена дочко, ти вже знаєш, що означає страждати в Моє Ім’я. Тобі відомо почуття приниження, знаєш, як це, коли знущаються привселюдно, висміюють за спиною, звинувачують незаслужено – і все це в Моє Ім’я. Радій, Моя дочко, тому що це означає, що ти ще більше наблизилася до Мене. Ти вже зрозуміла, що молитва буде тримати тебе в стані Ласки і миру.

Моя дочко, не осуджуй тих, які заподіяли тобі біль, молися за них. Прости їх. Ти вже це зробила, правда? Ти вже розумієш Правду Мого Вчення. Вчиню, що будеш щораз сильнішою, Моя дочко. Ніколи не бійся. Як Я вже говорив, шахрай ніколи не вкраде твоєї душі. Я міцно обіймаю тебе і обіцяю, що коли заблукаєш, Я знову притягну тебе до Себе.

Ти зараз повинна бути відважною і сильною, це потрібно тобі для поширення Моїх Божественних Послань. Людство повинно дізнатися про них. Вони термінові. Ти знаєш, що повинна зробити. Закликай Мене до свого серця кожної хвилини дня. Люблю тебе, Моя хоробра, дорога дочко. Пишаюся тобою, пишаюся, з яким спокоєм захищаєш Правду і ніколи не відкидаєш ці святі Послання. Тепер Правда вже відома тобі.

Твій люблячий Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.