40. Як увійти до Неба – роль страждання

п’ятниця, 14 січня 2011 р., 10:00

Моя улюблена дочко, спосіб, в який Я з тобою спілкуюся, починає змінюватися.  В той час як Я в попередніх Посланнях попереджував Моїх дітей перед гострою потребою покаятися, щоб осягнути спасіння, Мої наступні повідомлення будуть зосередженні на допомозі душам прагнути до духовної досконалості.

В Рай, Моя дочко, хоч він є законною домівкою для всіх і кожного з вас, увійти нелегко. Вхід є вузький і тільки обмежена кількість може увійти одночасно. Для того, щоб увійти, душі повинні виявити смирення і повністю віддатися в Мої Руки. Вони повинні відкинути гординю, силу волі і прагнення та прив’язаність, які вони мають до матеріальних речей на цій землі, якщо вони хочуть потрапити на Небеса.

Всі Мої діти, які починають свій духовний шлях до Мене, тепер, коли вони розуміють Істину, повинні старанно працювати і розуміти якості, які необхідні для того, щоб увійти в Царство Мого Отця.

Важливість смирення

Смирення – це термін, який багато хто з Моїх дітей розуміє завдяки Моєму Вченню. Хоч багато Моїх послідовників розуміють, чому воно важливе, вони спантеличені щодо того, що воно насправді тягне за собою. Смирення означає щирість. Воно означає прийняття з гідністю випробувань, викликів і жорстокого ставлення, з якими, як ви помітите, зіштовхнетеся, особливо коли ви прийдете в Моє Ім’я. Моя найкраща порада є наступною. Думайте про себе як про дитину, просту, невинну дитину, яка не знає про зле суспільство, якого ви звичайно досвідчили як дорослий. Завжди спілкуйтеся зі Мною в своїх молитвах очима і серцем дитини.

Нехай ваші молитви і спілкування будуть простими. Я не очікую від вас, щоб ви відмовляли всі молитви, передані світові з любові. Дивіться вгору і діліться зі Мною своїми проблемами. Діліться своїми стражданнями. Передайте їх Мені. Ви будете рясно винагороджені, якщо приймете смуток чи страждання в своєму житті заради Мене. Ви можете не усвідомлювати цього, але коли ви це робите, ви рятуєте багато душ і прокладаєте їм шлях до входу на Небеса. Цей факт не відкриється вам, поки ви також не потрапите на Небеса, де ви зазнаєте слави свого щедрого дару для Мене.

Не втрачайте самовладання, захищаючи свою віру

Якщо ви проявляєте смирення, це означає прийняття того, що відбувається навколо вас, хоча це може бути болісно. Проявляйте гідність завжди, навіть коли Моє Ім’я зневажається у вашому товаристві. Всіма засобами захищайте, і якщо бажаєте, з ревністю, але ніколи не відкидайте кривдника, публічно зневажаючи його.

Пояснюйте Правду Мого Вчення спокійно. Не втрачайте самовладання. Також не виявляйте страху перед кривдником. Будьте стійкими. Захищайте себе, але тільки повторюючи Моє Вчення. Ніколи не бійтеся відкрито говорити Правду. Не плутайте смирення з боягузтвом. Деякі Мої послідовники, які розуміють важливість смирення і його значення в освяченні душ, плутають ці поняття, зберігаючи мовчання, коли Моє Ім’я висміюється публічно. Так, ви ніколи не повинні судити людину, яка висміює Мене чи Мого Предвічного Отця або навіть Мою улюблену Найсвятішу Матір, але ви повинні стояти на своєму в обороні Правди.

Смуток, Дар від Бога

Коли ви говорите зі Мною як дитина, зрозумійте наступне. Якщо ви відкриєте свої серця і цілковито довіритесь Мені, Я скерую вас, коли ви будете страждати від смутку на цій землі. Не відвертайтеся від Мене. Хоч це надзвичайно болісно, Мої діти, вважайте смуток Даром від Бога. Благословенням. Тому що саме через смуток і страждання відбувається очищення. Пожертвуйте своє страждання Мені. Роблячи так, ви полегшуєте муки, які Я терплю, коли відчуваю біль Своїх Страстей на Хресті, знову і знову, кожен день, коли бачу жах в сьогоднішньому світі.

Очищення, яке відбувається, коли ви приймаєте смуток або страждання, незалежно від того, наскільки вони тяжкі, коли вони жертвуються з радістю за спасіння людства, не може бути по-справжньому зрозуміле вами, Мої діти. Але відповідно до того, як ви будете наближатися до Мене, відкриваючи свої серця, передаючи Мені свою волю і повністю віддаючись Мені, ви будете розуміти більше. Бачите, що тільки роблячи це, ви будете в союзі зі Мною. І коли ви будете робити це, ваші випробування і страждання на землі полегшаться. З часом ви будете приймати страждання з радістю в своїх серцях, особливо коли будете жертвувати їх як дар для Мене.

Страждання – це Дар від Бога і воно допускається. Душі, яких ви допоможете рятувати, запевнять вам місце в Царстві Мого Отця.

Це Вчення не нове, Мої діти. Тільки вам не нагадували про просту Правду. Мої Послання і Вчення ніколи не змінювалися. Вони прості і коротко викладені в Євангеліях і в Десятьох Заповідях. Просто пам’ятайте, коли ви віддаєте себе для всіх, ви віддаєте себе Мені. Якщо ви проявите любов до свого ближнього, ви проявите любов до Мене.

Поводьтеся з ним так, як ви б розраховували, щоб поводились з вами. І ніколи не забувайте, що коли ви виявляєте, що починаєте злитися на інших і відчуваєте спокусу заподіяти їм шкоду або покарати їх в будь-який спосіб, що Я присутній в них, навіть в тих, які ненавидять Мене. Якщо ви завдасте шкоди будь-якій Моїй дитині, то ви те саме зробите Мені.

З часом, Мої діти, всі ці люб’язні вчинки набудуть сенсу. Моліться кожен день про силу проживати своє життя в Моє Ім’я. Знайте, що кожного разу, коли ви прощаєте іншого, хоч він може здаватися ворогом, ви розширюєте Моє Серце Любові і Милосердя. За це ви отримаєте вічне щастя на Небесах.

Моліться про наполегливість. Наслідуйте Моє Життя. Це не буде легко. Але ваші вчинки, неважливо наскільки незначні, допоможуть душам.

Ваш улюблений Вчитель і Спаситель
Ісус Христос, Єдиний з Богом Предвічним Отцем і Святим Духом

 

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.