39. Попередження – близьке Друге Пришестя – шанс врятувати свої душі

середа, 12 січня 2011 р., 15:00

Моя дочко, Моє вчорашнє Послання було суворим. Багато хто читаючи його, скаже: «Господь в такий спосіб не говорить». Але звідки вони знають? Саме через страждання, які переживають Мої улюблені діти від рук інших, Я змушений висловитися. Я висловлююся через Своє Боже Милосердя, для того щоб допомогти врятувати вас, Мої діти, щоб ми могли бути об’єднані як одна Свята Родина в Новому Раю. Я не хочу втратити жодної душі на користь шахрая. Важливо, щоб Мій Голос був почутий.

Невіруючим це так важко

Я розумію, що багатьом Моїм дітям, особливо невіруючим, дуже важко повірити в наступне життя. Вони настільки залежні від земних справ, щоб в своїй боротьбі за виживання знехтували своєю духовністю до такої міри, що взагалі не вірять, що існує інше життя. Їм потрібно зараз задуматись. Вони вірять, що все закінчується після смерті і що єдиний світ, про який їм потрібно турбуватися, це той, в якому вони живуть просто зараз. Як Я стурбований за ці введені в оману душі. Якщо б вони могли пережити тільки проблиск того, що надає Рай, вони б проводили свої дні в молитві і поклонінні Мені і Моєму Предвічному Отцю в хвалі і подяці.

Цей Новий Світ, який Я їм пообіцяв, є реальністю. Хвала віруючим, які ніколи не забували цього факту і які досі моляться до Мене кожного дня. Як Я люблю Своїх послідовників; але як Я також страждаю за них. Ці віддані послідовники роблять все, що можуть, щоб переконати інших в Моєму Існуванні. Тоді їх висміюють і зневажають в Моєму Імені. Як це розбиває Моє Серце.

Як покійні сумують за всіма тими без віри, яких залишили

Як ваші близькі по ту сторону сумують за вами, невіруючі! За тих з вас, чиї близькі перебувають в мирі в Царстві Мого Отця, вони постійно моляться, щоб заступитися за вас. Те, чого ви не усвідомлюєте, є наступне. Якщо ви присвятите час, щоб поговорити зі Мною наодинці, своїми власними словами, і попросите Мене про керівництво, навіть якщо ваша віра літепла, то Я відповім. І ви будете знати, що Я відповів. Зверніться до Мене зараз, діти. Своїми власними словами і попросіть Мене відновити свою віру.

Обміркуйте Моє Вчення через ці Послання і через Біблію, і пригадайте собі, в який спосіб ви повинні проживати своє життя. Я, через Своє Милосердя, виявлю вам дуже скоро ваші обра́зи проти Мого Вчення, і кожен гріх і злочин, які ви вчинили на протязі всього вашого життя.

Не День Суду, але передсмак того, яким він буде

Це є Акт Милосердя з Мого боку. Ви побачите свої гріхи і одразу зрозумієте якими вони постають переді Мною. Ви миттєво чітко зрозумієте, якими образливими вони є і злими. Це ваш шанс, діти, покаятися. Це не День Суду, але передсмак того, яким він буде.

Через Милосердя вам надається перед Днем Суду найбільший Дар з усіх – шанс покаятися і змінити своє життя перед Останнім Днем – часом, коли Я повернуся на цю землю. Я прийду тоді, як ви знаєте, не як Спаситель, але як Справедливий Суддя. Цей час зараз близький, Мої діти. Не бійтеся. Я люблю вас усіх. Ви є в Моєму Серці. Дозвольте Мені увійти до вас зараз і дозвольте Мені вести вас до Царства Мого Отця. Ніколи не бійтеся смерті. Смерть буде просто дверима в нове прекрасне життя блаженної Вічності, повної любові, миру і щастя.

Життя на землі – це тільки відрізок в часі

Ваше життя на землі – це просто відрізок в часі. Він може бути сповнений любові, радості, болю, відкинення, страху, гніву, відчаю, розчарування і смутку. Але тільки тоді, коли ви звернетесь до Мене, ваш біль полегшиться. Блаженні ті, які страждають, і особливо в Моє Ім’я, тому що ви будете прославлені в Царстві Мого Отця. Блаженні також ті, які повертаються до Мене, тому що на Небі буде велика радість.

Вас привітають в Моєму Новому Раю. Моліться зараз за свої душі і за душі своїх родин. Попередження невдовзі відбудеться. Тоді ви дізнаєтеся Правду. Тоді ви будете мати шанс відкупити себе в Моїх Очах.

Я люблю вас усіх. Я радію, тому що знаю, що набагато більше Моїх дітей повернуться зараз до Мене і до Бога, Предвічного Отця, оскільки час кінця часів вже дуже близький. Будьте підготовленими.

Ваш люблячий Спаситель
Ісус Христос

 

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.