181. Як важко підніматися по сходах до Раю

cубота, 3 вересня 2011 р., 23:50

Моя ніжно улюблена дочко, не май жодних ілюзій – протягом цих останніх кількох днів шахрай відвернув твою голову від Мене. Ти вважаєш, що була зайнятою, але це не зовсім так. Він є таким хитрим, що навмисно створював перешкоди кожної хвилини твого часу. Протягом цього часу ти усвідомлювала, що не приділяла Мені часу. Чи не так? Ти почувалася розпорошеною і загубленою, а пізніше зрозуміла, що була внутрішньо порожньою без Мене. Однак Я був увесь цей час поруч тебе, але дозволив тобі почуватися покинутою Мною. Зараз ти пережила відчай, який відчувають душі, яких Я віддаляю через гріх. Все це є важливим для твого духовного розвитку. Те, що Я на це дозволяю, може здаватися позбавленим сенсу, але це є частиною твого формування на шляху до святості, якої потребую і вимагаю від тебе. Ти, Моя дорогоцінна дочко, продовжуватимеш час від часу відчувати форму покинутості, так як і багато душ, які знаходяться на цьому ж шляху.

Сходи до духовної досконалості є дуже довгими. Душі роблять один, два і більше кроків назад при кожному кроці назустріч Мені. Я прошу тебе, Моя дочко, сказати всім Моїм послідовникам, щоб вони ретельно підготувалися до цих сходів, що є важливим перед тим, як буде досягнута верхня сходинка. У своєму Посланні від 24 листопада 2010 року, коли Я вперше говорив тобі про ці сходи, Я пояснив, що деякі люди піднімаються цими сходами занадто швидко. Але ти знаєш, що це було б помилкою. Будь свідомою, що це Я Є Той, Хто веде тебе цими сходами увесь час.

Мої діти, зараз ви повинні піднятися на кожну сходинку духовних сходів, перш ніж досягнете верхніх сходинок до дверей Раю. Будьте терпеливими. Не розчаровуйтесь, коли ви падаєте. Просто знову встаньте і почніть сходження по всьому шляху.

Діти, Я триматиму вас за руку і запроваджу вас на вершину, якщо ви дозволите Мені.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.