1317. Попередження допоможе світові боротися з найбільшим відступництвом усіх часів

Вівторок, 20 січня 2015 р. Божого, 20:40

Моя ніжно улюблена дочко, коли Попередження відбудеться – це буде перший етап підготовки до Мого Другого Пришестя. Ті, які не визнають Мене, отримають надзвичайний шанс і час, щоб замислитися над Правдою – такої величини є Моє Велике Милосердя.

Будь ласка, очікуйте на цей День з великою радістю, бо тоді невіруючі нарешті усвідомлять, Ким Я Є. Вони будуть витрушені зі своєї апатії і наповняться подивом.

Попередження допоможе світові боротися з найбільшим відступництвом усіх часів. Звернувшись до Мене під час цих п’ятнадцяти хвилин повної самотності і попросивши в Мене пробачення, ви будете наповнені Даром Святого Духа. А далі ви повинні готуватися до боротьби, щоб допомогти іншим осягнути їхнє славне майбутнє.

Хоч Попередження розпалить віру віруючих і наверне багатьох, велика кількість людей, в тому числі священиків і старших чинів духовенства, будуть заперечувати, що воно відбулося. Вони відведуть багатьох від Мене і за це будуть суворо засуджені. Просвітлення Сумління принесе зі собою великий вилив любові на тих, чиї імена записані в Книзі Життя. Це ті люди – і серед них багато невіруючих – які навернуться і будуть боротися, щоб рятувати своїх братів і сестер.

Мій Час буде використаний для того, щоб притягнути до Себе тих, які взагалі не знають Мене, але які все ж таки прийдуть до Мене, коли стануть свідками цієї Великої Події. Вони миттєво пізнають Мене і відізвуться у найкращий спосіб, який вони знають.

Всі ці події невдовзі настануть, а коли пророцтва, дані людині від початку, почнуть збуватися, тоді розкриється їхній остаточний сенс. Багато пророцтв, поданих у Книзі Одкровення, були записані в такий спосіб, щоб люди зрозуміли їх за допомогою символів. Реальність інша, але знайте наступне. Моє Втручання змінить світ назавжди. Після цього ті, які є Моїми і які люблять Мене, допоможуть Мені принести Вічне Життя мільярдам.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.