1297. День, коли Я прийду в Моєму Божому Милосерді, буде днем просвітлення

Вівторок, 23 грудня 2014 р. Божого, 16:55

Моя ніжно улюблена дочко, Я закликаю Моїх улюблених послідовників у цей особливий час прийти до Мене і дозволити Мені покрити їх Моєю Дорогоцінною Кров’ю. Я віддав Своє Життя на землі як знак Мого Великого Милосердя і Я зрушу гори, океани та струсону землю, коли прийду знову, щоб привести вас усіх до Себе.

Я люблю вас і приношу вам великі Благословення та втіху, готуючи вас до Мого Часу. Дозвольте вашим серцям привітати Мене. Дозвольте Моїй Любові, яку Я маю до вас, проникнути в серця усіх Божих дітей, включно з тими, які переслідують вас в Моє Святе Ім’я. Я приношу вам мир цього Різдва і запевняю вас, що Мій Час вже є дуже близький. Я невдовзі прийду, щоб об’явити вам Моє Милосердя. Я звертаюся до тих із вас, які зневажають Мене через цю Місію – Я прошию ваші затверділі серця Даром Святого Духа. Невдовзі усі сумніви, які ви, можливо, маєте, пропадуть і ваш тягар буде знято. До того часу ви будете терпіти біль розлуки зі Мною, накинутий вам царем брехні, який радіє з того, що ви відкинули Мене. Не чиніть Мені опір, Мої улюблені, бо Я люблю вас з неустанною тугою. Я приходжу до вас з радістю, що має присмак гіркоти, благаючи тих з вас, які кажуть, що люблять Мене, повернутися до Мене. Я плачу слізьми смутку, тому що ви не можете прийняти Мене через це Божественне Втручання, яке дається вам задарма. Ви повинні намагатися проголошувати Правду, але натомість ви грубо відкинули Мене у спосіб, який не личить Моїй Божественності.

День, коли Я прийду в Моєму Божому Милосерді, буде днем просвітлення. Ви негайно зрозумієте, що Я привів вас у стан повного полишення, коли нічого з того, що ви зробили, не може бути приховано від вас. За кожен акт слабкості з вашого боку ви будете відчувати біль Мого Страждання, який стане вашим болем. Докори сумління, які ви відчуєте, будуть настільки ж сильними, як і віра, яку ви маєте до Мене. Так багато з вас зрозуміють, що мають зробити, щоб бути прийнятими Мною. Однак деякі з вас заперечать Просвітлення Сумління через дистанцію, яку вони встановили між нами.

Тим гордим і зарозумілим з-поміж вас, які будуть ховати свої обличчя від Мене під час Попередження, Я хочу сказати наступне. Не бійтеся, бо ви є Моїми. Оскільки ви є дітьми Бога і створені на Його Подобу, Я проявлю до вас велике Милосердя. Бійтеся не того, хто любить вас – бійтеся тільки того, хто зневажає вас, бо він, злий дух, є вашим найбільшим ворогом. Якщо ви відкинете Мене, то станете невільниками Мого найбільшого супротивника, але якщо ви відкинете його, Моя Сила охопить вас, захистить вас і безпечно приведе вас до Мого Царства. Я даю вам цю інформацію, щоб ви знали, що коли Я кажу, що щось станеться, то це станеться. І коли цей день прийде, ви повинні пригадати собі Мої Слова. Не бійтеся Мене, бо чого маєте боятися? Якщо Я віддав за вас Своє Життя, то чому ви хочете віддати своє життя дияволу, який прагне тільки зруйнувати вашу безсмертну душу?

Є тільки одна дорога, на яку ви можете звернути і це дорога до Мене, вашого люблячого Спасителя і Відкупителя. Я ваша сіть безпеки. Не тікайте від свого спасіння. Пам’ятайте завжди про Моє Співчуття, Мою Любов і Моє Велике Милосердя. Моє Боже Милосердя є готове для прийняття.

Ваш улюблений Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.