1296. О, яку радість це принесло б Мені, якщо би вони звернулися до Мене у день Різдва

Понеділок, 22 грудня 2014 р. Божого, 20:45

Моя ніжно улюблена дочко, це є Послання для світу у День Різдва. Оскільки усі ви святкуєте День Мого Народження, дозвольте Мені увійти у ваші серця в цей особливий день – бо це є Мій день.

Запросіть Мене до свого дому як бажаного гостя і познайомте Мене із тими з вашої родини, з друзями і сусідами, які, можливо, забули про Мене. Різдво має бути Моїм святом, але Мною часто нехтують посеред великих радостей, які відбуваються. Дозвольте згадці про Мене потішити ваші серця, принести вам радість і надію на майбутнє – майбутнє, яке Я запевнив для вас того дня, коли Я народився.

Нагадайте тим, які більше не почитають Мене, про Любов, яку Я маю до них і про те, як Я прагну знову стати частиною їхнього життя. О, яку радість це принесло б Мені, якщо би вони звернулися до Мене у день Різдва і попросили Мене принести їм Мій Мир і Мою Любов. Якщо б вони прийшли до Мене у день Різдва, Я огорнув би їх безпекою Мого Божественного Захисту і ніколи б не дозволив їм знову відлучитися від Мене.

Мої улюблені послідовники, ви є Моєю родиною, а Я – вашою родиною. Завдяки Моєму Милосердю Я заберу вас у Лоно Мого улюбленого Отця, Який любить вас з батьківською ревністю та сердечною ніжністю. О, як Він любить вас і скільки задоволення Він відчуває, коли ви визнаєте Мене і взиваєте Мене на Допомогу.

Ви є для Мене усім, а Моя Любов до вас є всеохоплюючою і поза межами вашого розуміння. Тому Я буду з полум’яним співчуттям і твердою рішучістю боротися за кожного з вас, щоб врятувати вас від нечестивості Моїх ворогів. Я оберігаю ваші душі з великою ревністю і буду вправно боротися, щоб привести вас цілісними та неушкодженими до Мого Царства. Немає значення, який опір Я зустріну, як багато християн будуть змушені винести приниження в Моє Ім’я, як багато спокус розмістить перед вами Мій супротивник – Я виграю цю битву за душі. Фактом є те, що ніщо не може стати поміж Богом і Його дітьми, оскільки Він не дозволить цього. Людина, яка зробить це, буде повалена. Ненависть буде знищена, а брехня буде розкрита через поверховість, на основі якої вона була створена. Правда витримає випробування часом.

Я невдовзі прийду, щоб об’єднати дітей Бога – Його дорогоцінну родину. Піднесіть ваші серця, не дозвольте Моїм ворогам ослабити ваш дух і нехай надія буде вашою єдиною думкою. Майте цілковиту довіру до Мого Великого Милосердя та будьте готовими прийняти Мене, вашого Спасителя та Відкупителя, назад у ваше життя. Радійте, бо Мої Обітниці принесуть із собою причину для найбільшої радості. Це Різдво буде радісним, бо Мій Час є близький.

Ваш улюблений Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.