1281. Ті, які віддали звірові своє отримане від народження право, ніколи не прийдуть до Мене

Субота, 29 листопада 2014 р. Божого, 14:25

Моя ніжно улюблена дочко, саме через слабких, вразливих, самотніх та смиренних Я виявляю Мою Божественність. Моя Сила поширюється через такі душі згідно Моєї Святої Волі і саме через них Я можу осягнути Мій План по спасінню людства.

Коли ті, які були покликані Мною проголошувати Моє Святе Слово, відхиляються від цієї Святої Праці через гріх гордині, то вони стараються характеризувати Моє Слово з перебільшеною повагою до свого власного людського інтелекту. Вони забувають, що те, що потрібно для того, щоб іти за Мною, вже було закладено і що це Моє Святе Слово має бути почуте, а не звук їхніх власних голосів. Через гріх пожадливості вони відкинуть Моє Слово у своєму амбітному прагненні перевершити Мене і в пошуках прославляння. Через гріх лінивства, через лінощі, вони будуть винні в остаточній зраді, коли вони не залишаться вірними Мені через брак віри та мужності.

І так буде при остаточній підготовці до Мого Другого Пришестя, коли ті, які вважають себе за більш гідних, більш компетентних, але які сповнені гордині, зіткнуться з гірким докором і впадуть. Слабкі, покірні і скромні, яких послідовники в Моїй Церкві вважають за маловартісних, але які триматимуться Правди, будуть пригорнуті Мною у Великий День. Я покличу і підізву їх до Себе, коли буду збирати їх до Мого Царства. Вони будуть плакати слізьми радості.

Потім Я зберу тих, які не знають Мене, але які будуть розбуджені Моїм Світлом – добрі душі із золотими серцями – і Я скажу їм: «Прийдіть сюди, до Мого Прихистку». А потім грішники, які скоїли жахливі звірства, але які попросили Мене про Моє Милосердя, будуть покликані і Я скажу: «Прийдіть, Я пробачаю вас, бо ви шукали примирення».

А тоді ті Мої зрадники, які колись знали Мене, але які відвернулися від Мене, прийдуть, але вони не зможуть дивитися Мені в Очі. Вони не будуть шукати Мого Милосердя і Я скажу до них: «Ідіть геть від Мене, ви не достойні, щоб увійти в Моє Царство».

І вкінці ті, які віддали звірові своє отримане від народження право, ніколи не прийдуть до Мене, бо вони будуть вкинуті в піч разом з тими, які позбавили Мене душ тих з Моєї Церкви на землі, що сліпо йшли за ними в темряву ночі.

І тоді все промине і в долю секунди настане Новий Початок – Новий Світ на землі, так як і мало бути. Світ без кінця.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.