1279. Люди втратили любов у своєму житті, тому що вони більше не почитають Мене

Четвер, 27 листопада 2014 р. Божого, 19:50

Моя ніжно улюблена дочко, більшість страждань, які люди переживатимуть у найближчі роки, будуть стражданням духа.

Духовні страждання відчують не тільки Мої послідовники, які залишаються вірними Слову Божому, але і всі люди, незалежно від того, у що вони вірять. Сатана і його демони, від найвищих до найнижчих у його ієрархії, бродять по світу, поширюючи ненависть серед Божих дітей. Ненависть охопила людський рід і її можна побачити у різних проявах. Коли сатана заманює душу в кокон ненависті, він робить це, викликаючи відчуття заздрості у вразливої особи, а невдовзі це відчуття перетворюється у ненависть. Ненависть поширюється і вражає людей різного віку.

Дух любові та милосердя, присутній колись в серцях людей, ослаб, а це означає, що любов, яка об’єднувала громади, народи і країни, була зламана. Люди втратили любов у своєму житті, тому що вони більше не почитають Мене. Я, Ісус Христос, був забутий. Вони є настільки зайняті світськими справами, що зробили своє існування дуже самотнім. Як тільки у вашому житті бракує любові, велика частина вашої істоти виснажується і в’яне, як висохла рослина.

Бог є Любов і коли любов присутня у світі, тоді є більша гармонія і мир. Протиставленням любові є ненависть, яка походить від диявола. Якщо ви дозволите ненависті заповнити ваші серця, вона буде гноїтися всередині вас і рости, як ракова пухлина, поки не поглине вас. Ненависть руйнує життя і спричиняє страшні поділи. Вона отруює вашу душу. Вона створює відчуття глибокого нещастя в душах тих, які дозволили їй керувати своєю поведінкою. Ненависть поширюється від однієї душі до іншої дуже швидко, бо як тільки ви взаємодієте з людиною, яка наповнена ненавистю, це почуття заволодіє вами, спокушаючи вас прислухатися до кожної підстави для його виправдання.

Християни, які дозволяють ненависті заражати їх, ніколи не повинні піддаватися спокусі використовувати Моє Святе Ім’я для розпалювання будь-якого роду ненависті проти іншої людини. Ви повинні просити Мене звільнити вашу душу від ненависті, бо якщо ви дозволите їй заволодіти своєю душею, то ви ніколи не побачите Мого Обличчя.

Використайте даний вам час, щоб любити Мене більше, бо коли ви по-справжньому любите Мене, то ця любов буде взаємною. Тоді ви не будете здатними брати участь у будь-якого роду діалогах, де присутня ненависть.

Любіть Мене і вам буде легше любити інших. Якщо ви ненавидите іншу людину, тоді ви не знаєте Мене.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.