1253. Матір Спасіння: Віра є фундаментом Церкви

Середа, 29 жовтня 2014 р. Божого, 14:25

Мої дорогі діти, якщо ви відчуваєте пригноблення, знеохочення і страх, коли бачите жахливу несправедливість, будь ласка, звертайтеся за Моїм могутнім захистом. Я заступлюся за вас і попрошу Мого Сина вислухати ваші благання про мир і спокій. Він наповнить вас Ласкою, необхідною для стійкості і підтримає у вашій душі Полум’я Святого Духа.

Якщо ви шукаєте Дари Святого Духа і Мій Син відповідає на ваш заклик, ваша віра в Нього буде значно посилена. Як тільки це станеться, ваша віра дозволить вам більше довіряти Його Великому Милосердю. Віра є фундаментом Церкви, завдяки якому вона може залишатися сильною. Віра рятує вас від страху та відчаю. Вона принесе вам втіху, мир і спокій у неспокійні часи. Вона дозволить вам бачити речі ясно, так як повинно бути, щоб захистити себе від переслідувань, з якими ви будете змушені стикатися щодня.

Ті, які є посвячені Ісусові Христові, завжди будуть змушені терпіти біль Його Страждань. Це те, що ви повинні прийняти, якщо ви ідете Його Слідами. Якщо ви приймаєте цей Хрест, тоді ви повинні віддати ваші страждання Моєму Синові задля спасіння душ тих, які в іншому випадку ніколи б не змогли увійти до Царства Мого Сина. Ваша жертва, хоч вона і може бути важкою, приносить велику радість Моєму Синові, який плаче у великій скорботі за тими, яких Він втратить на користь злого духа в Останній День.

Віра, надія та довіра до Мого Сина полегшить ваші страждання і принесе вам мир і радість. Саме тоді, коли ви отримаєте ці Благословення, ви будете знати, що ви подолали усі перешкоди, які відокремлюють вас від Бога. І тому ви повинні бути вдячними – а не засмученими – бо Царство Боже буде вашим.

Ідіть, Мої діти, щоб любити Мого Сина і служити Йому.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.