1178. Бог Отець: Будьте хоробрими, Моя малеча, бо Моє Величне Царство невдовзі буде вашим

Понеділок, 21 липня 2014 р. Божого, 14:23

Мої дорогі діти, коли Я створив світ, Я зробив це для того, щоб розділити Моє Існування з кожним із вас. Моя Любов тоді поділилась і світ став одним у Мені. Мої ангели раділи у Моєму новоствореному Царстві, а Моя Любов поширилася за межі Мого Царства, бо Я бажав, щоб так сталося.

В той час як Моя Любов була засуджена, Я знав, що Мій Смуток буде поповнюватися, поки Я не оновлю землю, щоб покласти край гріху. Мій Час, коли всі будуть жити згідно з Моєю Волею, вже близький. Моя Свята Воля буде присутньою у серцях Моїх дітей. Всі будуть знову щасливими. До цього Великого Дня людина перенесе багато болю, тому що гріх створив таку розлуку зі Мною.

Доки існує гріх, людина страждатиме від випробувань, відміряних їй через того, хто ненавидить Мене. Він, злий дух, представить себе так, наче він любить вас, наче він піклується про вас і буде продовжувати впливати на кожного з вас, поки Я не вишлю Мого Сина, щоб зібрати вас у Його Святі Руки. Будьте хоробрими, Моя малеча, бо Моє Величне Царство невдовзі буде вашим і ви разом з вашими сім’ями житимете у Моїй Святій Волі. Коли Моя Божественна Воля здійсниться поміж вами, світ, який складається з Неба і землі, стане одним. Коли ми станемо одним, більше не буде болю та смутку, бо гріх буде повністю викорінений.

Ваш Предвічний Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.