1157. Матір Спасіння: Ці чуда відбудуться впродовж трьох років

Четвер, 19 червня 2014 р. Божого, 13:48

Моя дитино, за велінням Мого Предвічного Отця найближчим часом стануться чуда в усіх частинах землі. Ці чуда кинуть виклик усьому людському розумуванню, науковим знанням і досвіду. Земля, сонце і місяць впливатимуть на утворення дуже незвичайних видовищ і багато людей знатимуть, що вони могли бути здійснені тільки з Руки Бога. Ці чуда будуть відбуватися впродовж трьох років і на це є певна причина. Вони повинні допомогти наново розпалити віру людства, щоб люди усвідомили, що все контролюється Рукою Бога.

Коли людина чинить злі вчинки і діла, Бог може припинити їх. Людям важко зрозуміти битву між злим духом і Богом. Несправедливість допускається з різних причин, але головна причина виникає з необхідності очищення. Це може здаватися несправедливим, але людина не може цього правильно оцінити, поки не отримає Дару Знання, який походить від Святого Духа. Саме тоді, коли душі очистяться, вони почнуть усвідомлювати, в який спосіб діє Бог, щоб привести Своїх дітей до стану, в якому вони зможуть розпізнати Його.

Чуда, про які Я кажу, будуть включати великі Акти Бога, в тому числі трагедії, які будуть відвернуті, хоч з наукової точки зору це виглядатиме неможливим. Вони також включатимуть великі знаки на небі, рух землі і кольори, пов’язані з природою.

Моя власна причетність до цих чудес буде видима через знаки, які з’являться в місцях Моїх об’явлень по цілому світі. Не бійтеся цих чудес, бо вони є Даром від Бога. Будьте вдячними за Його Милосердя, бо немає такого великого завдання, якого б Він не взяв на Себе, щоб забезпечити людському роду можливість прокинутися і прийняти Його. Такою є Божа Воля, бо Він любить кожного з вас.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.