1148. Без Мого Світла немає нічого, окрім темряви душі. Ні миру. Ні любові. Ні надії. Ні Життя

Вівторок, 10 червня 2014 р. Божого, 12:05

Моя ніжно улюблена дочко, люди можуть запитати, чому так важливо є зберегти Жертвоприношення Святої Меси [Божественної Літургії] за всяку ціну? Меса є центральним місцем Моєї Присутності – Моєї Справжньої Присутності у світі. Моя Присутність приносить і Життя, і Світло. Вона принесе Життя душі і наповнить її особливою Ласкою. Вона принесе з собою Світло – Моє Світло – яке є яскравішим за сонце. Проблиску Мого Світла достатньо, щоб освітити кімнату, яка знаходиться в темряві. Доки Моя Свята Євхаристія є оточена великою славою на вівтарях Моїх Церков, доти буде існувати життя. Без неї наступить темрява. Коли Я не є Присутній – немає Світла. Без Мого Світла немає нічого, окрім темряви душі. Ні миру. Ні любові. Ні надії. Ні Життя.

Які нові правила не нав’язували б вам в ім’я євангелізації і модернізму в Моє Ім’я, знайте – якщо Моя Євхаристія більше не буде вшановуватися так, як вона повинна вшановуватися і так, як це було визначено, то ви можете бути впевнені, що зовсім скоро вона зникне взагалі. У день, коли це станеться, настане темрява, яка зійде на землю. Ви не побачите її, але відчуєте її в холодних серцях людей, бо до того часу людство зміниться. Як тільки Моя Присутність послабиться, відкриються ворота Пекла і антихрист займе Моє Місце в Моїй Церкві. Це буде він – той, хто не походить від Мене і який засяде на Моєму законному троні. І це йому Моя Церква впаде до ніг. Це буде найбільшою зрадою Мене, вашого Ісуса, від того часу, як Юда віддав Мене Моїм ворогам на розп’яття.

Це Моя Церква буде переслідувана насамперед і ті, які слабкі у вірі, поклоняться звірові. Це саме ті люди, які будуть стверджувати, що представляють Мою Церкву – розіпнуть Мене знову. Коли самозванець заявить, що він – це Я, розпочнеться відлік часу, а потім з оглушливим звуком небеса розійдуться і гуркіт грому ознаменує Моє Повернення. Тоді світ зрозуміє Правду про Мою Обітницю Повернутися, щоб вкінці посісти Моє Царство і принести єдність Моїй Церкві, Моїй Правдивій Церкві – тій, яка залишилася вірною Мені, витримавши всі випробування і страждання.

Ніщо не може здолати Моєї Церкви, бо під Моїм Проводом і керівництвом вона залишиться непроникною для звіра і всіх тих зрадників, які зрадять Мене у своїх корисливих цілях.

Вислухайте зараз Мою Обітницю. Все, про що Я вам сказав, що має статися – станеться. Все, що Я пообіцяв вам, буде виконано. Все, що є Моє, є ваше. Ви усі належите Мені. Прилиньте до Мене з усіх сил, бо без Мого захисту ви впадете в оману і це розіб’є Моє Серце. Ніколи не покидайте Мене заради того, хто ненавидить вас. Я ніколи не покину вас, тому що Я дуже сильно вас люблю. Я притягую вас до Себе і все ж таки ви відсторонюєтесь. Чому? Чого ви боїтеся? Хіба ви не знаєте, що ви є Моїми і що це є ваше природне первородство? Покладіться на Мене, Мої улюблені послідовники, бо невдовзі ви відчуєте себе загубленими і не будете знати, куди повернути. І Я буду чекати, щоб принести вам Мою Любов і потішити вас.

Прийдіть. Не бійтеся Мене. Я приходжу тільки з Любов’ю, щоб принести вам Мій Мир.

Моє Світло приносить вам здатність бачити.

Моя Любов приносить вам надію.

Моє Серце приносить вам потіху.

Мої Руки зцілюють вас.

Мої Очі бачать вас.

Мої Рани притягують вас.

Моє Тіло годує вас.

Мій Біль є вашим.

Ваш біль є Моїм.

Моє Милосердя врятує вас.

Моє Слово є вашою дорогою до Мого Царства.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.