1126. Я не розшукую нечестивих для того, щоб з легкістю знищити їх. Єдиним Моїм бажанням є врятувати їх усіх

Неділя, 11 травня 2014 р. Божого, 18:00

Моя ніжно улюблена дочко, Моєю заповітною мрією є принести любов, мир і щастя усім Божим дітям. Я ніколи не бажаю помсти, незалежно від того, якими грішними є вчинки людей. Не прагну Я і приниження будь-кого, хоч вони можуть принижувати інших в Моє Ім’я. Я ніколи не бажаю зруйнувати репутацію людини, коли вона є причиною багатьох руйнувань у світі. Я не розшукую нечестивих для того, щоб з легкістю знищити їх. Єдиним Моїм бажанням є врятувати їх усіх. Я дорожу душами всіх Божих дітей. Я постійно шукаю їх. Я намагаюся притягнути їх до Себе. Я щодня розшукую навіть тих, які не визнають Мого Існування. Я даю їм відчути Мою Присутність у їхньому житті, наповнюючи їхні душі любов’ю до інших, спираючись на доброту всередині них, щоб вони могли подолати негативні думки, вчинки і дії.

Деякі душі є природно відкриті на Мене і Я тішуся їхнім щедрим відгуком і ніжними серцями. Інші ставлять бар’єр між собою і Мною, тому Мені важко торкнутися їхніх душ. Але Я буду продовжувати робити спроби досягнути ці душі у різноманітний спосіб, поки Я не зможу відкрити їхні серця на Силу Божої Любові.

Любов є рушійною силою, яка призводить до всього того, що є добре. Любов присутня у кожній Божій дитині з моменту її народження. Божий Дар Любові допомагає людству перемогти злого духа. Коли Бог заступається і збільшує любов у душі, то Він робить це для того, щоб захистити Своїх дітей від злодіянь диявола. Любов сильніша за ненависть, але ненависть вперта. Сатана, сповнений ненависті до людства, не має жодного роду любові, окрім любові до себе. Він заражає людство, прищеплюючи ненависть у душах, які були ослаблені через гріх. Ненависть знаходить підготовлену домівку в душах тих, які заздрісні, які сповнені гордині, які самотні і збентежені. Сатана ніколи не спокушатиме душу до ненависті, представляючи ненависть тій душі такою, якою вона є. Натомість він завжди буде спокушати душу через гріх гордині – це його перша тактика. Душа буде підведена до переконання, що вона повинна образитися, бо таку поведінку диктують її власні потреби, адже вона знає краще і тому поступає вірно.

Любов Бога поширюється в цей час серед усіх Його дітей. Він робить це через Своє Милосердя. Він збільшить любов у серцях людей, щоб допомогти людству боротися проти ненависті, яка невдовзі посилиться у світі, коли серця людей стануть холодними як камінь.

Я прошу вас відмовляти цю Молитву Хрестового Походу, щоб шукати Божу Любов у цей час.

Молитва Хрестового Походу [149]

Щоб шукати Божу Любов

О Ісусе, наповни мене Божою Любов’ю.

Наповни мене Твоїм Божественним Світлом і залий мене Любов’ю, якої я потребую, щоб засіяти зерно Божого Милосердя серед усіх народів.

Дозволь Твоїй Божественній Любові поширюватися через мене серед усіх тих, з ким я контактую.

Пошир Твою Любов, щоб вона зійшла на всі душі, всі релігії, всі віросповідання, всі народи – як туман, щоб у радісному піднесенні об’єднати всіх Божих дітей.

Допоможи нам поширювати Божу Любов, щоб вона могла подолати і подолала все зло у світі. Амінь.

Завжди ототожнюйте любов з Присутністю Бога. Знайте, що тільки любов може привести до Мене душі. Знайте, що тільки любов може походити від Бога. Тільки любов має силу принести мир, достаток і єдність між народами. Ненависть походить від сатани і скрізь, де ви з нею зустрічаєтесь, ви повинні відмовляти цю Молитву, щоб знайти Божу Любов. Пам’ятайте, що любов переможе все, бо вона походить від Бога.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.