1124. Бог Отець: Ніколи не можна опиратися Моїй Божественній Волі

П’ятниця, 9 травня 2014 р. Божого, 17:00

Моя найдорожча дочко, світ був створений Мною, бо такою була Моя Воля. Моя Воля існувала завжди і завжди буде існувати. Моя Воля сповниться незалежно від того, буде чи не буде на це воля людства. Людина зловживала вільною волею, отриманою з Моїх Рук і це призвело до розділення між людиною і Мною, Предвічним Отцем. Доки людина має Дар вільної волі, тільки ті, які вирішать прийти до Мене через Мого Сина, Ісуса Христа, можуть стати частиною Мене – знову у повноті.

Коли воля людини противиться Моїй Волі, то це призводить до запеклої боротьби, бо тільки Моя Воля може переважити все, що є. Моя Божественна Воля контролює все, на що Я дозволяю, все, що Я допускаю, тому що Я завжди визнаватиму вільну волю, яку Я дав людині, бо Я не забираю назад те, що даю. Іноді людина через свій власний вільний вибір викликає страшний біль у світі і через свою жадібність та егоїзм сильно ображає Мене. Однак Я не втручаюся у волю людини, тому що тільки вона може вирішити, чи бажає вона виконати те, чого бажає Моя Воля, чи ні. І хоч Я не намагаюся забрати вільну волю, свобода вибору не означає, що людина може диктувати Мені свою волю понад Мою.

Ніколи не можна опиратися Моїй Божественній Волі, тому що людина ніколи не зможе подолати Моєї Волі. Коли вона опирається, то переконається, що не зможе протистояти Мені, не страждаючи від наслідків. Тільки Я вирішую результат життя і смерті, бо тільки Мені належить це рішення. Коли Я приймаю рішення здійснювати Мої Плани для захисту Моїх дітей, жодна людина не має влади скасувати цього. Якщо людина спробує перешкоджати Моїм Дарам для світу, що включають в себе життя в усіх його формах, то вона не тільки зазнає невдачі, але в результаті буде страждати.

Нехай ніхто не намагається зупинити Мене в Моєму Плані сповнити Мій Святий Завіт.

Нехай ніхто не богохулить проти Мене та не стоїть на шляху Моєї Волі, щоб не бути раптово відітнутим.

Нехай ніхто не намагається зупинити Мене у даруванні Вічного Життя душам, бо його власне життя буде відібране. Якщо ви будете намагатися протистояти Мені, то ви ніколи не зможете досягнути успіху. Якщо людина продовжуватиме заперечувати Моє Слово і боротися з Моєю Божественністю, то це призведе тільки до сум’яття, катастрофи, загибелі людей і страшних кар. Ось чому, коли душа є попрошена підкоритися Мені чи Моїм Вказівкам і вона через свою вільну волю прийме це прохання, то для неї буде неможливо опиратися Моїй Волі.

Ти, Моя дочко, намагалася боротися з Моєю Волею – хоч вже і підкорилася Мені. Відтепер ти будеш знати, що це приносить мало користі, бо тільки те, що диктується через Мене і у Мій власний спосіб, може бути зроблено.

Діти – Я Є ваш Отець. Я Є ваш Творець. Тільки Я знаю, що принесе вам майбутнє, але ви зазнаєте втіхи, дізнавшись, що всі Мої Плани є завершені. Тільки тоді, коли ваша воля поєднається з Моєю, Моє Царство може бути повністю реалізованим і остаточно завершеним. Тільки тоді увесь конфлікт між людиною і Мною, вашим Предвічним Отцем, вичерпається. Тоді запанує мир у новому прийдешньому світі – світі настільки досконалому, що він не матиме кінця.

Ваш Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.