1092. Матір Спасіння: Навернення, обіцяне Моїм Отцем, розпочнеться в цьому місяці

Середа, 2 квітня 2014 р. Божого, 16:27

Моя дитино, навернення, обіцяне Моїм Отцем, розпочнеться в цьому місяці і пошириться по цілому світі завдяки Силі Святого Духа. Душі будуть збережені, а Мій Син проявить Велике Милосердя до найбільш затверділих грішників.

Мій Отець прагне, щоб якомога більша кількість людей, які не вірять в Бога і проживають своє життя так, немов би Вічного Життя не існувало, були в числі перших, яким буде показано Світло Правди. Ті люди є дуже любленими, а відсутність віри в них буде замінена любов’ю і тугою за примиренням з Ісусом Христом, Якого вони покинули. Наступними будуть душі тих, які скоїли страшний гріх і які є заражені впливом диявола. Їм буде дана велика Ласка, а Милосердя Мого Сина пронизить їхні серця так несподівано, що їхнє навернення буде миттєвим. Таким несподіваним буде це Чудо, що коли вони почнуть поширювати звістку про Євангеліє, багато хто підніметься і буде їх слухати.

Це станеться через навернення найбільш страждаючих, так що значно більше душ може бути і буде врятовано. Потім настане черга всіх тих, які вже йдуть слідом за Правдою, визначитись, чи бажають вони залишитися вірними Моєму Синові і Його Вченню, чи ні. Ці душі страждатимуть найбільше, тому що вони – Божі і через це злий дух прикладе максимум зусиль, щоб мучити їх сумнівами щодо Правди. Це ті душі, яких будуть відтягувати від Мого Сина і яких злий дух жадає найбільше.

Для захисту віри християн по цілому світі, будь ласка, відмовляйте цю Молитву Хрестового Походу:

Молитва Хрестового Походу [144]

Щоб захистити християнську віру

О Мати Спасіння, будь-ласка, заступися за душі християн в усьому світі.

Будь-ласка, допоможи їм зберегти свою віру і залишитися вірними Вченню Ісуса Христа.

Молися, щоб вони мали силу розуму і духа повсякчас відстоювати свою віру.

Заступайся, дорога Мати, за них, щоб відкрити їм очі на Істину і дати їм Благодать розрізняти будь-яку фальшиву доктрину, представлену їм в Ім’я Твого Сина.

Допоможи їм залишатися правдивими і вірними Божими слугами та відректися від зла і брехні, навіть якщо вони будуть змушені через це терпіти біль і насмішки.

О Мати Спасіння, захисти всіх Твоїх дітей і молися, щоб кожен християнин йшов Шляхом Господа аж до свого останнього подиху.

Амінь.

Діти, Ісус любить кожного. Він завжди буде боротися, щоб захистити вас від нещасть і Він буде втручатися у найбільш незвичний спосіб, щоб захистити вас від усякого зла в дні темряви, які вам доведеться пережити в Його Ім’я. Довіртеся Мені, вашій улюбленій Матері, бо Я заступаюся за вас, щоб наблизити вас до Мого Сина під час майбутніх випробувань.

Дякую вам, що відповіли на цей Заклик з Небес.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

Матір Божа

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.