1082. Як тільки душа є створена Моїм Отцем, вона існуватиме вічно

Субота, 22 березня 2014 р. Божого, 14:00

Моя ніжно улюблена дочко, ніколи не треба боятися смерті, якщо ви визнаєте Мою Смерть на Хресті. Смерть є лише моментом переходу з цього світу в Дім Царства Мого Отця. Боятися смерті – значить заперечувати Моє Милосердя, бо Я врятую кожну душу, яка визнає Мене і попросить Мене пробачити її гріхи.

Як тільки душа є створена Моїм Отцем, вона існуватиме вічно. Душа матиме Вічне Життя, якщо дозволить Мені претендувати на неї. В іншому випадку, вона буде втрачена на користь сатани, якщо відречеться від Мене, знаючи, Ким Я Є.

Смерть душі на землі є такою ж природною, як і народження. Коли душа покидає тіло і приходить до Мене, вона буде наповнена великою кількістю Ласк і прийнята до Родини Мого Отця – Його Царства, наповненого великою любов’ю, радістю і щастям, яких ніколи не можна осягнути на землі. Багато з вас, які пережили любов, радість і щастя у своєму житті, насолодились тільки крихітним шматочком того, що представляє на смак Вічне Життя. Ви повинні завжди, з радістю у своїх серцях, прагнути моменту, коли ви увійдете в Царство Мого Отця, бо цей момент можна тільки вітати, а не боятися.

Якщо ви або хтось з ваших близьких дивитеся в обличчя смерті, тоді завжди звертайтеся до Мене, вашого Ісуса, по допомогу. Якщо ви так вчините, Я підніму вас на дусі, витру ваші сльози, вижену страх з ваших сердець, коли ви будете відмовляти цю молитву.

Молитва Хрестового Походу [142]

Приготування до смерті

Мій найдорожчий Ісусе, пробач мені мої гріхи.

Очисти мою душу і підготуй мене до входу в Твоє Царство.

Даруй мені Благодать, щоб підготуватися до поєднання з Тобою.

Допоможи мені подолати будь-який страх.

Даруй мені мужність, щоб підготувати свій розум і свою душу, щоб я був гідний постати перед Тобою.

Я люблю Тебе.

Я довіряю Тобі.

Я віддаю Тобі себе в тілі, розумі і душі для Вічності.

Нехай Твоя Воля буде моєю і звільни мене від болю, сумнівів і замішання. Амінь.

Я вітаю всі без винятку душі, які відмовляють цю молитву. Моє Милосердя поширюється, особливо на ті душі, які дивляться в обличчя смерті, але які не вірять в Мене – коли вони в свої останні дні відмовлятимуть цю молитву тричі на день.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.