1067. Любов може подолати кожне нещастя, яке переживає людський рід

Понеділок, 3 березня 2014 р. Божого, 23:37

Моя ніжно улюблена дочко, думай про Мене з любов’ю у своєму серці, бо Я спілкуюся зі світом тільки через Любов, через Книгу Істини.

За Наказом Мого Отця Я збираю всіх Його дорогоцінних дітей разом як один з Ним і в Ньому. Це є Любов, яка дозволяє на це Божественне Втручання. Мій Отець переживає Біль, Гнів, Нетерпеливість і Розчарування через плями гріха, які руйнують душі кожної Його дитини. Але саме Його безконечна Любов до вас усіх підтримує Боже Світло палаючим на землі.

Без цього Світла була б тільки темрява, не тільки духовна, але й темрява на самій землі. Не існувало б денного світла. Сонце не світило б, ані місяць не освітлював би ночі. Зірки б зникли. Однак всі ці Дари залишаються на місці завдяки Божій Любові. Коли ця Любов є взаємною, вона приносить велику радість Моєму Отцю, бо Він знає, що якщо дух любові присутній в душах, то він може подолати всяку темряву душі.

Любов може подолати кожне нещастя, яке переживає людський рід. Любов до ближнього знищить зло. Любов до Бога знищить владу сатани над людиною. Вірність Заповідям Божим вдосконалить душу і, в свою чергу, врятує людський рід від вигнання та відділення від Бога.

Якщо Боже Світло зберігається у ваших серцях, а у ваших душах присутня Божа Любов до ближнього, тоді всяке зло може бути і буде переможене. Якщо ви любите Бога, то ви будете відчувати глибокий мир у собі, бо коли ви проявите свою любов до Нього, Він наповнить вас Своєю Благодаттю. Ви повинні завжди втішатися могутньою Любов’ю, яку Бог має у Своєму Серці до кожного з вас. Ким би ви не були, яких образ, можливо, не завдали б Йому і якими б великими не були ваші гріхи, Він вам пробачить – завжди. Все, що вам потрібно зробити, це звернутися до Нього і попросити Мене, Його улюбленого Сина, Ісуса Христа, втрутитися від вашого імені через примирення.

Прийдіть до Мене з молитвою і скажіть:

Ісусе Христе, втруться від нашого імені

Ісусе, візьми мене до Свого Притулку, до мого Отця, і принеси мені Вічне Спасіння.

Амінь.

Якщо ви прийдете до Мене зі справжнім розкаянням у своїй душі, Царство Небесне буде вашим.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.