1053. Нічого доброго не може походити з ненависті, бо вона походить тільки від сатани

Неділя, 16 лютого 2014 р. Божого, 15:47

Моя ніжно улюблена дочко, коли ненависть входить до душ, то вони повинні боротися з нею до кінця, до повного її викорінення. Якщо цього не зробити, то вона буде пожирати душу сумнівами і буде гризти її доти, доки повністю її не з’їсть.

Диявол викликає недовіру, занепокоєння, збентеження, страх і він не заспокоїться, поки душа, яку він вибрав собі за ціль, не наповниться ненавистю до себе та до інших. Ненависть в душі створює хаос посеред усіх осіб, з якими вона контактує. Заражена душа буде використовувати різну тактику і хитрість, щоб схилити інших до співпраці, поки та інша душа також не стане зараженою і далі ця ланцюгова реакція буде продовжуватися. Ненависть поширюється як вірус і зростає, тому що поглинає і опановує душу, поки та душа не відчує себе змушеною породжувати цю ненависть серед інших. Саме так здійснюється вбивство – через ненависть, яку одна людина відчуває до іншої. Ненависть живиться брехнею і неправдою, та продовжує зростати, поки не здобуде стільки душ, що лише одне зло буде випромінюватись з них. Нічого доброго не може походити з ненависті, бо вона походить тільки від сатани.

Сатана є брехуном і сіє насіння сумнівів у тих душах, які втрачають пильність. Він повсякчас використовує гріх гордині, щоб посіяти в душі ненависть до ближнього. Він створює ворожнечу серед Божих дітей, які через первородний гріх є слабкими і якщо вони не стануть правдивими Моїми послідовниками і не будуть дотримуватися Слова Мого Отця, то впадуть жертвою обману.

Ніколи не смійте стверджувати, що ви є Божою дитиною і водночас роздирати іншу особу навпіл. Ніколи не кажіть, що ви є наповнені Святим Духом, а інша душа є слугою диявола. Ніколи не судіть іншу людину за те, що ви вважаєте гріхом, якщо ви самі спотворюєте Мій Образ. Ніколи не ставте себе понад Мене і не кажіть, що ви краще обізнані, ніж Я, коли ви дотримуєтесь вказівок сатани. Ті, чиї очі віддзеркалюють Мої Власні Очі, бачать все і вони повинні багато молитися за ті душі, щоб їм була дана Благодать вирватися з пазурів звіра.

Іти Моєю Дорогою стає щораз важче. Тільки ті, які були обдаровані мужністю, даною їм через Силу Святого Духа, зможуть здолати її. На жаль, багато відпадуть по дорозі на велику втіху злого духа.

Терня цієї Місії може роздирати ваше тіло і жорстокі насмішки ненависті можуть проколювати ваші серця, але Я Є Той, Хто йде перед вами і тому Я Є Той, Хто бере на себе головний удар ненависті. Завжди пам’ятайте, що напади на цю Місію – це напади на Мене. Ненависть до цієї Місії – це ненависть до Мене, Ісуса Христа. Ви не можете стверджувати, що любите Мене і водночас виявляти в різний спосіб свою ненависть до Мене. Ви або зі Мною, або проти Мене. Ви або вірите Мені, або не вірите. Якщо ви вірите в Мене, тоді ви ніколи не повинні переслідувати іншу душу, бо коли ви чините так, то ви є забрані від Мене Моїм ворогом і не маєте права заявляти, що ви є Моїми.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.