1036. Більшість того, що людство вважає очевидним, буде перевернуто догори дном і навиворіт, але це необхідно

Субота, 1 лютого 2014 р. Божого, 19:53

Моя ніжно улюблена дочко, через скорботи, які людський рід повинен витерпіти під час Очищення, було б помилково плутати біль, який воно спричинить, з болем безнадійності.

Більшість того, що людство вважає очевидним, буде перевернуто догори дном і навиворіт, але це необхідно. Коли Очищення завершиться, з’явиться новий світанок – раптово і без попередження – і Божим дітям буде представлено новий світ.

Я прошу, щоб під час того, як великий біль терпітимуть ті, які люблять Мене, а також ті, які не люблять Мене, жодна людина серед вас ніколи не вважала, що немає надії. Натомість радійте, бо тільки любов, радість, мир і щастя чекають на вас попереду у Моєму Новому Раю. Коли світ очиститься від гріха і очистяться стільки душ, скільки можливо, Я прийду як Наречений, готовий привітати вас. Великий і Славний День слід чекати з радістю, хвилюванням і тугою, бо Моє Серце вибухне і об’єднається з усім світом.

Новий Початок є на відстані вашої простягнутої руки. Терпіть біль і страждання, які ви зносите зараз, якими б вони не були, бо вони стануть нічим, як тільки ви увійдете в Моє Світло, коли Я переповню вас любов’ю і щастям, яких ви очікували усе своє життя, але на той час не могли по-справжньому осягнути.

Допоможіть Мені привести назад у Мої Руки ті душі, які є загублені для Мене. Моліться один за одного. Радійте. Будьте сповнені надії. Перебувайте в мирі. Що б не чекало на вас попереду, знайте, що Моя Любов сильніша за ненависть. Моя Влада Всемогутня. Моє Милосердя нескінченне. Моя Терпеливість велика.

Ідіть в мирі та служіть Мені до останнього дня, бо наступний День буде початком світу, якому не буде кінця і в якому більше не буде смерті.

Я люблю і ціную вас усіх.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.