497. Мої Руки було витягнуто з суглобів під час Мого Розп’яття і саме на це вказує зображення Святої Туринської Плащаниці

Четвер, 19 липня 2012 р. Божого, 7:00

Моя ніжно улюблена дочко, великий план по введенню в оману Божих дітей є таємно розроблений для того, щоб знищити доказ Мого Існування.

Невдовзі багато хто вийде під маскою Моїх святих, побожних слуг, щоб спробувати знищити віру в Мене, вашого улюбленого Ісуса.

Вони почнуть з того, що поставлять під сумнів Моє Різдво, чистоту Моєї Матері і Моє Воскресіння з мертвих.

Вони будуть демонізувати всі ці речі як помилкові і представлять щось, що назвуть доказом, для забезпечення того, щоб якомога більше християн засумнівалися щодо Мого Життя на землі.

Вони будуть вигадувати брехню про Моє Розп’яття і висуватимуть претензії щодо Моєї моральності.

Потім почнуть атакувати реліквії, будуть ставити їх під сумнів і намагатимуться виставити їх лише як забобони у свідомості християн.

Потім буде Свята Туринська Плащаниця, тканина, що огортала Моє мертве Тіло в гробі. Вони, врешті-решт, заперечать її автентичність і сприятимуть брехні.

Вони скажуть, що Мої Руки є занадто довгими і поставлять це під сумнів. Однак їм не вдасться зрозуміти тих тортур, які витерпіло Моє Тіло під час Розп’яття. Мої Руки були витягнуті з суглобів під час Мого Розп’яття і саме на це вказує зображення Святої Туринської Плащаниці.

Потім вони будуть намагатися довести, що Воскресіння ніколи не мало місця. Всю ту брехню вони говоритимуть, тому що так відчайдушно хочуть знищити всі сліди Мого Існування.

Пізніше усіх тих, які навернуться під час Попередження, вони будуть намагатися позбавити Святих Таїнств і Святої Біблії.

Біблію буде заборонено у більшості місць.

Потім вони представлять нову фальшиву книгу, яка, з їхніх слів, буде виголошувати важливість любові один до одного.

Вони використають ту любов, яку християни мають у своїх серцях, Дар Божий, щоб маніпулювати ними і щоб вони прийняли так зване послання любові.

Вони скажуть: любіть один-одного. А тепер полюбіть релігії один одного. Об’єднайтеся в одну релігію і виявіть правдиву любов до ваших братів і сестер.

А прихованим сенсом цього послання буде самолюбство.

Спочатку полюби себе самого і тоді буде легше полюбити свого ближнього – це буде їхнім посланням і це буде найбільшою брехнею, яку вас, Мої послідовники, заставлять проковтнути.

Любов до самого себе понад інших ображає Бога.

Це егоїзм. Не слухайте брехню. Проте вони будуть настільки переконливими, що багато хто повірить в те, що вони будуть говорити і підуть слідом за лідером Нової Світової Релігії як ягнята на заріз.

Проникнення Нової Світової Релігії до багатьох народів буде потуратися багатьма урядами.

Вони будуть безжалісно викорінювати християнські закони.

Потім вони створять закони, які заборонять всі релігії, особливо християнство.

Будуть запроваджені штрафи для тих, які не будуть реагувати на їхні вимоги.

Коренем всього цього зла буде комунізм. Не тому, що комунізм пропагує атеїзм. А тому, що пропагує ненависть до Бога.

Росія і Китай будуть при владі в багатьох країнах, починаючи з Європи.

Європейський Союз, звір з десятьма рогами, буде пожертий іншим звіром, більш сильним і безжалісним.

Тоді комунізм вкорениться, перш ніж він пошириться скрізь.

Цей період не триватиме довго. Він буде коротким.

Ваші молитви послаблять удар, але це було передбачено і відбудеться. Моліться, моліться, моліться за навернення всього світу під час Попередження.

Якщо більшість душ навернуться, тоді вагому частину Великої Скорботи може бути і буде полегшено.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.