496. Матір Спасіння: Сьогоднішнє, так зване толерантне суспільство, несхвально дивиться, коли ви кажете, що вірите в Ісуса Христа

Середа, 18 липня 2012 р. Божого, 18:15

Моя дитино, Я плачу в цей час через те, що Мої діти бояться або соромляться визнавати свою любов до Ісуса Христа.

Так багато в сьогоднішньому світі тих, які люблять Мого Сина, проте соромляться відкрито і публічно проголошувати Його Ім’я через страх отримати зауваження.

Сьогоднішнє, так зване толерантне суспільство, несхвально дивиться, коли ви кажете, що вірите в Ісуса Христа, Сина Людського і вірите в Його Вчення.

Однак багато не думають двічі, коли вимовляють лихослів’я, вживаючи Його Святе Ім’я неодноразово протягом дня.

Його Ім’я вимовляється дуже часто, але неналежним чином.

Так багато бояться бути відкритими у своїй любові до Мого Сина в світі, який несхвально дивиться на християнство.

Християнство зневажається двома третинами світу.

Над християнами знущаються, їх зневажають і часто переслідують, як жодну іншу релігію в світі.

Богом вибраний народ, юдеї, також терплять і були переслідувані в найбільш нелюдський спосіб тільки через те, ким вони є. Вибраний народ незабаром навернеться і привітає Месію вдруге, хоч їм і не вдалося прийняти Його за першим разом.

Діти, ви ніколи не повинні боятися визнавати свою любов до Мого Сина. Якщо ви будете проявляти свою любов до Нього відверто і без страху, то багато людей прислухаються. І тоді, чим більше ви будете проголошувати Його Святе Слово, тим більш впевненими в собі ви ставатимете.

Тоді ви отримаєте більше Ласк, які дадуть вам силу зробити наступний крок.

По деякому часі вас перестане турбувати, що про вас думають інші. Проте багато хто, перебуваючи під враженням від вашої чесності, захоче дізнатись про Мого Сина більше.

Надійшов час, щоб говорити про Милосердя Мого Сина стільком людям, скільком зможете.

Їм має бути сказано про Його Боже Милосердя, Його найбільший Дар – Попередження, яке буде видно в цілому світі. Отож, після того вони дізнаються Правду і набагато більше хотітимуть почути ці Послання з Небес.

Дякую тобі, Моя дитино, що відповіла на Мій заклик.

Ваша улюблена Небесна Матір

Матір Спасіння

Bookmark the permalink.