1180. Якщо ви довіряєте Мені, то ваша довіра має бути безумовною

Середа, 23 липня 2014 р. Божого, 17:04

Моя ніжно улюблена дочко, довіра є дуже недооціненим поняттям, коли йдеться про Мої взаємовідносини з вами. Довіряти не є легко, бо людина є грішною і може в будь-який час зрадити довіру навіть тих, кого вона любить.

Довіра до Мене вимагає величезних зусиль з боку душ. Якщо ви довіряєте Мені, то ваша довіра має бути безумовною і не базуватись на ваших власних засадах. Коли ви говорите, що любите Мене, то це включає в себе багато етапів. Перший етап полягає на вірі та любові до всього того, чого Я навчав і до того, Ким Я Є. Другий етап є натхненний любов’ю до Мого Вчення і глибоким співчуттям до Мене. Третій етап настає тоді, коли ви знаходитесь у повній єдності зі Мною, коли ви відчуваєте Мою Любов, Мій Біль, Мій Смуток і розумієте – не усвідомлюючи того – що означає бути справжньою дитиною Божою. Це означає визнання того, що Я Є Початком і Кінцем і що все походить від Мене.

Якщо ви любите Мене з відкритим серцем, як дитина, то ви будете любити Мене безумовно. Ви будете знати, що Я прийду вам на допомогу, коли будете відчувати, що все є безнадійним і ви будете знати, що Моя Любов до людини є непроминаючою, вільною від злості, вільною від дискримінації і що Я не відкину жодного грішника – незалежно від того, що він вчинив. З цього моменту у вас не залишиться жодних сумнівів щодо Моєї Божественності і ви підкоритеся Мені цілковито. Ви покинете все заради Мене, хоч, без сумніву, страждатимете від людських рук, якщо ви любите Мене в цей спосіб.

Оскільки Моє Світло буде сяяти у ваших душах, ті, які відкидають Мене, зроблять все, що зможуть, щоб принизити вас, щоб висміяти вас, щоб покарати вас і зробити ваше життя важким, тому не майте ілюзій – християни завжди були зневажені і надалі будуть переслідувані, так як і Я, і це триватиме аж до Останнього Дня.

Довіряйте Мені і Я полегшу ваш тягар, і хоч ви можете зазнавати словесних нападів з боку тих, які ненавидять вас через Мене, ви будете перебувати в мирі. Будь ласка, завжди відмовляйте цю молитву, коли почуваєтеся відокремленими від Мене і Я прийду вам на допомогу. Я наповню вас миром, якого ви не можете знайти і ніколи не знайдете ніде більше у цьому світі.

Молитва Хрестового Походу [161]

Про довіру і мир

Ісусе, я довіряю Тобі.

Допоможи мені любити Тебе більше.

Наповни мене довірою, щоб віддатися Тобі в повній і остаточній єдності.

Допоможи мені збільшити мою довіру до Тебе у важкі часи.

Наповни мене Своїм Миром.

Я приходжу до Тебе, дорогий Ісусе, як дитина, вільна від усіх світських прив’язань, вільна від усіх умов і передаю Тобі мою волю, щоб Ти зробив з нею те, що вважаєш доцільним для мене самого і для інших душ. Амінь.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.