201. Бог Отець: Антихрист і нова світова валюта

п’ятниця, 23 вересня 2011 р., 21:30

Моя дочко, хоч світ може боятися Попередження, він повинен визнати, що пророцтва, які містяться в Книзі Одкровення, настали. Святий стан Церкви знаходиться зараз під загрозою, як і держава Ізраїль. Пророцтва будуть розгортатися, оскільки світ буде контролюватися антихристом, який намагатиметься контролювати вас через нову світову валюту. Коли і якщо вас контролюватимуть в такий спосіб, то вас контролюватимуть і всіма іншими способами.

Попередження покладе край цим та іншим злим звірствам, які плануються глобальними силами, які знаходяться поза межами розуміння Моїх дітей по всьому світу. Невинні пішаки у чужій грі, ви будете захищені Рукою Моєї Справедливості.

Підніміться, Мої діти, і боріться з цією послідовністю зла через молитву. Глобальний контроль і переслідування, які плануються, прямо в цей момент, можуть бути відвернені через молитву. Не всі з вас можуть бути або будуть врятовані, такою буде хватка антихриста над вами.

Мої діти, сатана ніколи не переможе. Він не наділений такою владою і оскільки його хватка починає слабшати, він потягне зараз з собою в яму Пекла стільки душ, скільки зможе. Я плачу з глибоким смутком за Моїм прекрасним творінням і за Моїми дорогоцінними душами. О, якби вони тільки прислухались до Правди.

Наукова оцінка – це нонсенс, бо ніяка наука не замінить реальності Мого Божественного Царства. Жодна людина на землі ніколи не зможе осягнути красу і чудо, яке чекає усіх вас, бо це неможливо описати людською термінологією.

Невдовзі ви зрозумієте Мої плани по спасінню світу від рук шахрая.

Я люблю вас усіх і захищатиму Моїх послідовників на кожному етапі під час будь-якого запланованого переслідування.

Дивіться на Мене. Розкрийте свої обійми і дозвольте Мені обійняти вас і захистити вас усіх.

Моїм дітям, які вірять в Мене, немає чого боятися.

Ваш улюблений Творець

Всевишній Бог

Бог Отець

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.