825. Найбільша брехня полягає в тому, що сатана може передбачати майбутнє, але цього ніколи не може бути

П’ятниця, 21 червня 2013 р. Божого, 11:50

Моя ніжно улюблена дочко, в той час, як поганство продовжує поширюватися, наче вірус, по цілому світі, людина починає називати себе Богом. Численні секти, які не визнають Існування Правдивого Бога, натомість вшановують у своїх храмах звіра. Ці бідні душі, чия любов до себе походить з непогамованих амбіцій, заснували храми, які зухвало вшановують сатану. Для багатьох сторонніх людей ці храми здаються церквами, які віддають честь Богу, але не дайте себе обманути. Їхньою єдиною метою є поклоніння звіру, який обіцяє їм вічне життя. Він обіцяє їм, що, віддаючи належне їхній любові до себе, яка заміняє любов до Бога, вони отримають вічний рай задоволення.

Обітниці, дані їм звіром, який виразно з ними спілкується, мають на меті обманути їх, щоб вони повірили в брехню. Тобто в те, що коли вони будуть складати свої прохання про земні приємності і самозадоволення перед вівтарем звіра – фальшивого бога, якому вони поклоняються замість Мого улюбленого Отця, то будуть винагороджені. Якщо вони ставлять свої потреби вище за потреби інших, то вони вважають, що будуть наділені великим багатством, владою і свободою.

Ті люди є заохочені ставити себе понад Богом і шукати таких сил, щоб бути здатними подолати Божественне Царство Бога. На жаль, через свою чисту жадібність вони зроблять все, щоб задовольнити свої амбіції до багатства і контролю над іншими. Вони будуть руйнувати життя інших. Вони будуть вбивати, щоб досягти своїх цілей і вони будуть проклинати Бога кожен день.

Вони проклинають Бога, відправляючи чорні меси, багато з яких відбуваються в таємниці і які відвідуються впливовими людьми, в тому числі тими, які кажуть, що вони служать Богу в Його церквах. Їхні сатанинські обряди є звичною справою і вони пишаються своїми вчинками. Вони гордо називають свої будівлі храмами, бо вони не мають в своїх душах сорому. Ці храми встановлені, щоб почитати сатану, а не Бога, але вони хотіли б, щоб ви вважали інакше.

Вони будуть покарані Мною за свої злочини проти людства і за богохульства проти Бога, в яких вони винні. Багато з них проклинають Мого Отця, використовуючи терміни, які властиві тільки Йому. Мій Отець сказав: «Я Є Початок». «Я є» використовується для позначення їхньої любові до себе і вони будуть наслідувати кожен святий вчинок, справу і будуть повторювати слова, які були дані світові Богом, щоб оскверняти Його.

Їхні храми під час Великого Покарання будуть розірвані Богом на шматки і вони стануть безплідними і порожніми, без жодної влади над Божими дітьми. Однак їм, як і всім Божим дітям, буде надано можливість відкинути сатану перед Великим Днем. Деякі з них приймуть Мою Руку Милосердя, але багато відкинуть її, тому що вони вірять у диявольську брехню, яка закарбована у їхніх душах звіром.

Вони вважають, що контролюючи світ, розширюючи свої знання про Всесвіт, контролюючи життя через продовження людського життя і через спустошення населення світу, вони стануть як Бог.

Сатана дуже обережний щодо того, як він здобуває їхні душі. Він показує їм величні видіння майбутнього, яке, як він каже, буде належати їм. Він говорить їм про великі події, які повинні відбутися в майбутньому і які будуть для них доступні. Це все є брехнею. Нічого з того, що він говорить їм, не є правдою. Сатана має багато сили, яка була дана йому Богом як Люциферу, одному з найпотужніших ангелів в ієрархії Мого Отця. Він показує своїм послідовникам прекрасні картини славного майбутнього, яке, як він їм каже, очікує на них, якщо вони віддадуть йому свої душі. Вони вірять у його обіцянки майбутнього.

Найбільша брехня полягає в тому, що сатана може передбачати майбутнє, але цього ніколи не може бути. Пророцтво може походити тільки від Бога. Нікому не був заповіданий цей Дар, який може бути вилитий тільки з Уст Бога. Сатана не може передбачати майбутні події, деталі яких можуть бути дані тільки пророкам Бога. Якщо ви вірите в обіцянки сатани, то ваше життя стає брехнею і Вічне Життя не може вам належати, хіба що приймете Правду.

Бог обіцяв вам Вічне Життя. Моя Обітниця прийти знову і забрати вас до Раю – це Правда. Не ображайте Бога, відкидаючи Правду.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.