623. Мої улюблені священики і висвячені слуги, не бійтеся Мого Слова

П’ятниця, 23 листопада 2012 р. Божого, 21:45

Моя ніжно улюблена дочко, коли зростає спротив щодо Послань, посилюється також переслідування Моїх пророків та візіонерів.

Я кажу вам, особливо Моїм улюбленим священикам і висвяченим слугам, не бійтеся Мого Слова. Страх і невпевненість, які ви зараз переживаєте, не походять від Мене. Якщо вони не походять від Мене, то ви повинні запитати себе, звідки вони походять?

Моєму Святому Слову завжди чиниться опір.

Під час Мого перебування на землі тодішні священики, фарисеї робили все можливе, щоб сперечатися зі Мною. Вони намагалися використати кожну нагоду, щоб впіймати Мене на помилці, ставлячи Мені приготовлені запитання, щоб поставити Мене у суперечність зі Словом Божим, але їм це не вдалося.

Я мовчав, коли вони намагалися змусити Мене відповісти на питання, про які вони знали, що Я не був готовий дати на них відповідь.

Зверніть увагу, хоч вони і практикували свою релігію, проводили багато вишуканих церемоній, одягалися в коштовні шати, однієї речі їм бракувало: вони не мали найменшої крихти покори, бо помилково вважали, що завдяки своїй ролі висвячених слуг вони перебувають понад своїми братами.

Вони говорили, проповідували і представляли себе як пророки Святого Слова Мого Отця в публічних місцях. Проте вони насправді не розуміли Обітниці Мого Отця, ані наук, які Він давав їм через пророків. Їм не вдалося прийняти того, що час на прихід обіцяного Месії мав місце в їхньому власному часі.

Вони були переконані, що ця подія відбудеться в майбутньому.

Мої відповіді, Моє Вчення і просте життя, яке Я вів, непокоїло їх. Однак вони відчували, що Я їх притягую і знову поверталися, щоб Мене провокувати.

Окрім того, вони відчули загрозу від Моїх знань на духовні теми, факт, якого вони не могли заперечити.

Вони катували Мене. Я відповідав на їхні запитання згідно Святої Волі Мого Отця. Потім Я замовк, коли вони сердито тикали в Мене пальцями.

З усіма своїми проголошеними знаннями Божого Слова вони потрапили у пастку, розставлену шахраєм. Вони вважали, що їхні знання Слова Божого перевищують Мої.

Багаторівневу ієрархію Церкви вони сформували на кшталт королівської монархії. Царі, яким вони поклонялися, не були Богом, але царями, призначеними ними самими. Верхня верства мала малі контакти з найнижчими слугами, які керували їхніми племенами. А якщо йшлося про бідну, покірну людину, то в них для таких практично не було часу.

Як сильно вони образили Мого Отця. Як сильно вони катували Мене. На їхніх руках була кров багатьох, але їм вдалося утриматися в чистоті в очах громадськості.

Їхня освіченість давала їм привід думати, що тільки вони можуть правильно інтерпретувати Святе Письмо. Моє ж Слово трактувалося як єресь.

Так само насправді є і сьогодні. Так небагато Моїх висвячених слуг підготовлені до Мого Другого Пришестя. Їхнє свідоцтва як священнослужителів Моєї Церкви можуть створити поділи, на які Я не давав згоди.

Тим вченим теологам з багаторічною підготовкою не вдається зрозуміти Мого Вчення, пророцтв чи способу, в який Я промовляю.

Ви, які ставите під сумнів Моє Слово або намагаєтесь створювати відмінності, порівнюючи їх із власними помилковими знаннями Святого Письма, повинні зараз зупинитися.

Чи ви нічого не навчилися? Чи ви не приймаєте до відома, що час вже близький і що Я готую вас?

Є так багато ворогів цієї Моєї Святої Місії, яка готує вас до Мого Другого Пришестя.

Ці напади є жорстокими. Кожен поворот, кожен кут і кожен крок, який Я долаю через ці Послання, наштовхуються на перешкоди.

Якщо ви не приймаєте Моєї Обітниці прийти знову, то  повинні запитати себе: Якою є моя роль в Ім’я Бога? Чи це є лише просто уділення Святих Таїнств? Ні, не лише до цієї ролі ви були покликані.

Коли ви атакуєте Мої Послання в такий спосіб, як ви це робите, то викликаєте в Мене плач зі смутком і розчаруванням.

Хіба ви не були попередженими перебувати насторожі, бо не знаєте ні дня, ні години, коли Я повернуся? Настав час пробудитися вашому духові: прочитайте слова, що містяться в Книзі Мого Отця, а тоді моліться, щоб Я поблагословив вас Даром Розрізнення.

Я пробачу тим з вас, які відкидають Мене через обережність і страх, що це не Я, ваш Ісус, промовляю до вас. Я розумію, як це важко, але в певний час ви відчуєте, як Моя Любов огортає вас.

Ви, які не хочете Мене слухати, є винними в гріху гордині.

Ви, які привселюдно засуджуєте Моє Слово, розриваючи його на шматки і стверджуєте, що Мої Послання походять від злого, є для Мене загубленими. Ви вже так далеко віддалилися від Мене попри ваше зарозуміле переконання, що ваші знання з книжок на тему духовних справ чинять вас більш гідними промовляти в Моє Ім’я, тому ви повинні знати наступне.

Якщо приведете до Мене просту душу з чистим серцем, яка любить Мене за те, Ким Я Є, то вона приєднається до Мене в Раю.

Якщо приведете до Мені душу, повну гордині, яка викрикує на все горло Слово Боже, то Я відкину її.

Довіряйте Мені з покірним серцем і Я виллю на вас Мої Благодаті.

Полюбіть Мене беззастережно і ви розпізнаєте Мій Голос у цьому часі. Ви є щасливими душами. Проте найбільше Я прагну і сумую за тими душами, які віддалилися від Мене.

О, прийдіть до Мене, Мої висвячені слуги. Я даю вам Правду, бо Я хочу, щоб ви відновили свою вірність Мені. Непослух щодо Мого Вчення та брак визнання своєї слабкості вбиває клин між нами.

Ті висвячені слуги, які скоїли тяжкі гріхи плоті, мусять прийти до Мене, щоб Я міг вас підтримати. Визнайте ваші гріхи і Я відновлю ваші душі, і ви зможете надавати допомогу в спасінні інших душ ще до Мого Повернення.

Ви повинні слухати. Якщо у вас є будь-які сумніви, Я прийму їх. Однак якщо ви спробуєте зашкодити Моїм пророкам, то будете страждати за це. Набагато краще було б вам мовчати. Ви повинні бути охочими до слухання і впокорити себе в Моїх Очах. Тільки тоді ви будете здатними представляти Моє Тіло на землі.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.