551. Дар Мого Предвічного Отця полягає в тому, щоб уділити кожній Його дитині найдосконаліше життя в найдосконалішому світі

Четвер, 13 вересня 2012 р. Божого, 10:45

Моя ніжно улюблена дочко, етап швидкого розповсюдження Мого Святого Слова в Моїй Місії був досягнутий завдяки молитвам інших.

Ці молитви, які старанно відмовлялися Моїми дорогими і дуже улюбленими послідовниками, є такими потужними через те, що відмовлялися від усього серця.

Я уділяю великі Ласки всім Моїм учням, щоб дати їм можливість рухатись вперед і знищити всі перешкоди, з якими вони можуть зіштовхнутися в їхньому прагненні спасати душі через цю Місію.

Мої ніжно улюблені учні, знайте, що ангели на Небесах керують вами, захищають і ведуть вас до Моєї мети, якою є навернення світу.

Багато з вас, для яких Мої Послання є чимось новим, будуть замислюватись, чи ці Слова мають лише керувати людьми, чи також навертати їх.

Вони служать як для одного, так і для іншого. Але найбільш важливим є врятувати всіх, щоб кожен міг жити в Новій Ері Миру у світі. Адже це є Моя Обітниця. Це є великий Дар.

Дар Мого Предвічного Отця полягає в тому, щоб уділити кожній Його дитині найдосконаліше життя в найдосконалішому світі.

Ніщо не може його зупинити. Ніщо не зупинить появу Нового Раю на землі.

Він підніметься з сірого, понурого світу, в якому ви живете, і який був заплямований зіпсуттям, створеним сатаною. Це зараження є таким глибоким, що небагато людей знають Правду.

Вони не знають різниці між добром і злом. Багато хто плутає ці дві речі.

Коли люди приймають зло як частину свого життя і виправдовують його присутність, вони заперечують Боже Слово. Однак Заповіт, цей остаточний Заповіт, може бути виконаний тільки через прийняття Правди Божого Слова.

План остаточного спасіння людства є ефективним, але це займе ще деякий час, перш ніж Я зможу врятувати всі ті душі, які знаходяться поза зоною Моєї досяжності.

Тільки Правда відкриє їм очі.

Тільки Правда, якщо вона буде прийнята ними, зробить їх вільними для того, щоб могти увійти у ворота Нового Раю.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.