43. Приготуйтеся до Попередження – Просвітлення сумління

п’ятниця, 28 січня 2011 р., 00:15

Сьогодні вночі, Моя ніжно улюблена дочко, тобі були дані ласки, щоб зробити тебе сильнішою, щоб продовжувати цю святу Працю. Через відданість Моїх улюблених і дорогих серцю послідовників, які старанно молилися за тебе, ти, Моя дочко, будеш швидко рухатися вперед, щоб завершити Книгу Істини. Незалежно від того, як сильно ти відволікаєшся, тобі все ще важко відкинути свій обов’язок переді Мною. Це приємно для Мене, але у нас мало часу.

Світ, Моя дочко, отримує зараз особливий Дар – Книгу Істини, щоб показати Моїм дітям, що їм потрібно зараз зробити, щоб підготуватися до Попередження, Просвітлення Сумління, яке дається людству, щоб допомогти відповідно підготувати їх до Мого Другого Пришестя.

Ті, які не вірять в Мене, їм все одно має бути дано шанс прочитати Істину. Коли ця подія відбудеться, після того, як ці Послання будуть дані світові, люди зрозуміють достовірність Моїх Слів, даних через тебе, Моя дочко, щоб врятувати людство.

Містична Подія, яку мають пережити всі віком від семи років

Не відчувай себе ображеною, коли люди відкидають ці Послання, Моя дочко. Просто будь вдячною, що їм дається цей Дар. Вони зрозуміють Правду цього пророцтва, коли після цієї Містичної Події, яку переживуть всі Мої діти віком від семи років скрізь по всьому світу, воно збудеться. Ті, які будуть жити після цієї події, будуть більш обережні зі змістом цієї святої Книги. Їм буде важко ігнорувати її, навіть якщо їхня віра буде слабкою; іншим, які не хочуть знати Істину, все ще потрібно нагадувати про зміст цієї Праці.

Ніколи не здавайся, Моя дитино, коли мова йде про спасіння душ. Всі Мої дорогоцінні діти були народжені з Любові Мого Предвічного Отця. Коли вони збиваються зі шляху, це не має значення. Бог, Мій Предвічний Отець, все ще любить всіх і кожного зі Своїх дітей.

Віра, Моя дитино, може бути відроджена вірою інших людей, благословенних Святим Духом. Мої вибрані діти, послані зараз поширювати Моє Слово до світу, мають можливість принести сльози радості тим бідним душам, які волають про керівництво в своєму порожньому, заплутаному житті.

Дивіться на всіх Моїми Очима

Завжди дивіться на своїх друзів, родину, сусідів і колег по роботі Моїми Очима. Завжди шукайте хорошу сторону. Проявляйте любов до них і вони відчують Мою Присутність. Вони будуть тягнутися до вас і не знатимуть чому.

Наслідуйте Мене через Мій приклад і ви допоможете Мені навернути Моїх загублених дітей. Наполегливо молячись за них, ви можете наблизити їх до Мене. Через жертву і прийняття страждання, в єдності зі Мною, ви можете рятувати душі. Це включає ті душі, які ще не покинули цю землю, так само як і ті, які очікують Суду в Чистилищі.

Дозвольте Мені нагадати вам врешті, що ви маєте подвійний вибір. Вірте в Мене, відкриваючи свій розум на Істину, яка міститься в Євангелії. Якщо ви втратили всю віру, тоді прочитайте лише частину Мого Вчення. Тоді попросіть Мене показати вам Істину у ваших серцях. Тоді ви знатимете, який шлях приведе вас до Мене на Небеса. Або ж ви можете тримати свої очі закритими і відмовлятися слухати. Тільки молитва від віруючих може тоді допомогти вам. Молитва Моїх послідовників в поєднанні з відмовлянням Моєї Божественної Вервиці Дару Божого Милосердя, даного сестрі Фаустині в XX столітті, може врятувати ваші душі в момент вашої смерті.

Моліться про Божественне Милосердя

Моліться, моліться, моліться зараз про Моє Божественне Милосердя для своїх власних душі і душ невіруючих. Молитовні групи допоможуть поширювати Істину, вселяти віру в тих, які втратили всяке усвідомлення того, хто вони і звідки прийшли. Це буде грати визначну роль в розпалюванні поширення євангельского просвітлення, яке буде зараз відчуватися в усіх частинах світу, коли наближається час, щоб пророцтва стосовно Мого Другого Пришестя на землю почали розгортатися, так як вони здійсняться перед серією глобальних подій.

Будьте завжди підготовленими, діти. Залишайтеся в стані Благодаті і тримайте свої серця відкритими до Мого Вчення любові і миру на землі. Якщо б усі Мої діти дотримувались Мого Вчення, то не було б ніяких воєн, жадібності, ненависті і бідності у світі. Вам потрібно посидіти в тиші, кожному з вас, хоча б півгодини кожного дня.

Перегляньте псалми, притчі і запитайте себе: «Чи застосовується цей урок до мого життя в сьогоднішньому світі?» Ви знаєте, що відповідь є: звичайно, що так. Моліться про силу змінити своє ставлення і погляди на життя після смерті. Пам’ятайте цей важливий урок. Земля – це просто короткий відрізок в часі. Єдине правдиве щастя і Вічне Життя є зі Мною на Небесах, в Раю – в Царстві Мого Отця.

Ваш люблячий Спаситель
Ісус Христос

 

 

Аудіозапис

 

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.