166. Допоможіть Мені врятувати усіх молодих людей– найбільш вразливих у вашому суспільстві

Понеділок, 15 серпня 2011 р. Божого, 00:05

Моя ніжно улюблена дочко, в той час, як Мій Предвічний Отець, Бог Всевишній, готує світ до майбутніх змін, Він обтяжений смутком через людство, яке, як і раніше, сліпе щодо Правди про Його Існування.

Коли Мій Отець розпочинає зміни для приготування Мого повернення на землю, Він бачить так багато гріхів у світі, що плаче з жалю через неминучість того, що душі будуть для Нього остаточно втрачені. Молитва за порятунок тих, хто ще живе у цьому світі і хто добровільно, з чистої впертості відвертається від Нього, хоч знає про Його Існування і визнає Його, може допомогти зцілити їхні душі. Продовжуйте молитися і складайте особисті жертви за них, Моя дочко, бо без молитви вам належить боятися за їхнє майбутнє.

Я покладаюся на Моїх послідовників, які будуть молитися за загублені душі. Час, щоб переконати сліпих щодо віри і відкрити їм очі на Правду про Існування Бога Отця, є коротким.

Поєднайте свої руки, Мої діти Світла, щоб ваше коло любові та відданості Мені було достатньо сильним, щоб ви могли залучити до нього і ті душі, які не вірять або не визнають Існування Мого улюбленого Отця. Не переривайте цей ланцюг віри, якщо можете досягнути порятунку своїх братів і сестер, які більше не йдуть дорогою Правди до Вічного Життя. Вони є ослаблені спокусою мирських прагнень, тому будуть потребувати сильного проводу, щоб їм допомогти.

Не чиніть тиску на тих, хто не вірить в Бога. Схиляйте їх лагідно. Розкажіть їм про Моє Розп’яття і про найбільшу жертву Мого Предвічного Отця, яку Він приніс, щоб врятувати своїх дітей, даючи їм Дар Ласки Спасіння через прощення гріхів.

Мій Отець закликає зараз усіх тих, хто вперше читає ці Послання. Ви повинні уважно читати кожне Послання. Тоді моліться до Святого Духа про Ласку побачити, що ці Послання мають Божественне походження. Відкрийте ваші серця, щоб прийняти Моє Слово. І відчуєте Мене в душі, коли будете просити Мене наступним чином:

Відкрийте ваші серця, щоб прийняти Моє Слово

[Молитва про Ласку побачити, що ці Послання мають Божественне походження]

Ісусе, якщо це дійсно Ти, то прошу, наповни мою душу знаком Своєї Любові, щоб я міг розпізнати Тебе тим, Ким Ти є.

Не дозволь мені бути обдуреним брехнею.

Вияви мені натомість Своє Милосердя, відкривши мої очі на Правду і Дорогу до Твого Нового Раю на землі.

Амінь.

Пам’ятайте, діти, що Я приходжу у цей світ і спілкуюсь з вами в такий спосіб тільки з огляду на Мою глибоку і ніжну Любов до вас. Не для того, щоб шокувати вас чи справити на вас враження, сперечатися або дискутувати. Роблю це тому, щоб допомогти врятувати усі душі, особливо молоде покоління, яке не має жодного зацікавлення релігією, настільки вони зайняті своїм життям, в якому не має більше місця для Бога. Маю надію, що промовляючи зрозумілою для них мовою, приверну їхню увагу до подій, які розгортаються. Вони є одними з найбільш вразливих у вашому суспільстві, діти. Вкрай важливо, щоб Я досягнув ті молоді душі настільки швидко, наскільки це можливо.

Згуртуйтеся тепер довкола Мене, Мої діти, щоб рятувати всіх молодих людей в сучасному світі. Допоможіть Мені прийняти їх до Мого Царства, щоб жодна дорогоцінна душа не була втрачена для Мене.

Ваш улюблений Спаситель всього людства

Ісус Христос

Bookmark the permalink.